meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων με το Βαγγέλη Αυγουλά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί ο Πρόεδρος για τις πρωτοβουλίες, τις προσπάθειες και τα αιτήματα της ΟΠΟΤΤΕ για τη στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών της χώρας.

Καταρχήν έγινε μια τοποθέτηση εκ μέρους του Προέδρου όσον αφορά στα ζητήματα της οικογένειας και ειδικότερα των τρίτεκνων, ενημερώνοντας τα μέλη πως παρακολουθεί πολλά χρόνια την προσπάθεια των τρίτεκνων, μέσω της κοινοβουλευτικής του θητείας. 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Μανώλης Αχλαδιανάκης, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή για την προσπάθεια στήριξης των τρίτεκνων και τεκμηρίωσε τους λόγους που αυτό κρίνεται αναγκαίο. Επίσης, παρουσίασε τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη του Δημογραφικού προβλήματος της χώρας και ζήτησε η Προεδρία να δώσει την προσοχή της στο κρίσιμο αυτό θέμα για τη χώρα. Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την τιμή που τους έκανε να τους δεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο, τον ενημέρωσαν για το ταξίδι στις Βρυξέλλες για να ενημερωθούν οι ευρωβουλευτές, ενημέρωσαν για το νέο νόμο περί προσλήψεων, εξέφρασαν τις απόψεις τους για το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και πρότειναν τρόπους λύσης, μεταξύ των οποίων η εξομοίωση των τρίτεκνων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε με πολύ ενδιαφέρον όλους τους παρευρισκόμενους και δήλωσε στα μέλη τη στήριξή του στις τρίτεκνες οικογένειες και όσον αφορά στο δημογραφικό θα υπάρξουν τέτοιες ενέργειες που θα βοηθήσουν την Ομοσπονδία στις προσπάθειές της. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ως μέλος τρίτεκνης οικογένειας ο νομικός σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Ευάγγελος Αυγουλάς.  

Τα μέλη του Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση αφού τα τελευταία πέντε χρόνια δεν είχε πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, ώστε τα προβλήματα των τρίτεκνων να τεθούν άμεσα στον πρώτο πολίτη της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου