meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

"Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ"-ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Πασχάλη ΤερζήΟ Πασχάλης Τερζής με την κόρη του Γιάννα και τον Βαγγέλη Αυγουλά

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς μαζί με τον φίλο του Πασχάλη ΝίκοΟ Βαγγέλης Αυγουλάς και η Γιάννα Τερζή


Μετά από 5 χρόνια απουσίας, ο Πασχάλης Τερζής επέστρεψε στη δισκογραφία με 13 ολοκαίνουρια τραγούδια που φέρουν στιχουργικά την υπογραφή του καταξιωμένου κ. Λευτέρη Παπαδόπουλου!

Συγκίνηση και ενθουσιασμός στη σχετική εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου CD του Πασχάλη Τερζή το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου πολλοί φίλοι και συνεργάτες του γνωστού τραγουδιστή τον καταχειροκρότησαν, τον αγκάλιασαν και του ζήτησαν να μην ξαναφύγει ποτέ από κοντά τους!

Παρόντες και οι δημιουργοί συντελεστές του νέου δίσκου, όπως οι κ. κ. Βασίλης Δήμας, Βασίλης και Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου, καθώς και εκπρόσωποι της δισκογραφικής εταιρείας του κ. Τερζή και πολλοί δημοσιογράφοι.

Στο πλευρό του Πασχάλη φυσικά τα παιδιά και τα εγγόνια του, με τη γυναίκα του Μαίρη να χορεύει το ομότιτλο με το Άλμπουμ τραγούδι «Ό,τι κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» και την κόρη του Γιάννα να έχει κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα για να βρεθεί κοντά στον πατέρα της γι’αυτή την πολύ σημαντική στιγμή!

Παρόντες επίσης μεταξύ άλλων ήταν ο κουμπάρος του Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την σύζυγο του Κιμ Κίλιαν, η τραγουδίστριες Μελίνα Ασλανίδου και Αποστολία Ζώη, ο συνθέτης Λάκης Παπαδόπουλος, καθώς και ο νεαρός φίλος του κ. Τερζή, δικηγόρος και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν τα πειράγματα, ενώ κατά την προβολή σχετικού αφιερώματος στον κ. Τερζή, όλοι γίνονταν μια φωνή τραγουδώντας τις γνωστές επιτυχίες του παρελθόντος.

Ο κ. Τερζής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και πιο πολύ στους δημιουργούς του δίσκου που κατάθεσαν την ψυχή τους σε αυτά τα τραγούδια και θα ευχηθώ τα νέα μου τραγούδια, να βρουν λιμάνι στις ψυχές σας».

Ο νέος δίσκος του Πασχάλη Τερζή με τίτλο «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» κυκλοφορεί από την Minos Emi.

Ο Πασχάλης Τερζής με την κόρη του και την Αποστολία Ζώη και τη Μελίνα ΑσλανίδουΟ Πασχάλης Τερζής με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και την Κιμ Κίλιαν

Ο Πασχάλης Τερζής με το Λευτέρη Παπαδόπουλο στην παρουσίαση





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου