meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 2ο MUSIC DREAM FESTIVAL



Το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2015 οι περίπου χίλιες θέσεις στο Θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον δεν ήταν αρκετές για τον πολύ κόσμο που συνέρρευσε να ζήσει από κοντά το 2ο Music Dream Festival!

Για πέντε περίπου ώρες, ακόμη και  ο περιβάλλων χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος από ενδιαφερόμενους εθελοντές δότες μυελού των οστών και οπαδούς του Σωκράτη Μάλαμα που ήρθαν να απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο τη μεγάλη μουσική συναυλία – αφιέρωμα στο μεγάλο καλλιτέχνη!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη και προώθηση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και από νωρίς το απόγευμα κινητή μονάδα του Οράματος Ελπίδας με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ξεκίνησε να συλλέγει δείγματα από νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών.





Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Στέλιος Γραφάκος Παιδίατρος – Αιματολόγος , Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών & Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στην Ογκολογική Μονάδα του Οράματος Ελπίδας πραγματοποίησε ομιλία για τον παιδικό καρκίνο, ενώ συγκλόνισε και η κατάθεση ψυχής της κοινωνικής λειτουργού κας Παναγιώτας Καραφυλλίδου η οποία ζει χάρη σε επιτυχή μεταμόσχευση που της έγινε! Χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου "Ελπίδα" απηύθυνε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κα Ινώ Κωνσταντοπούλου.





Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έδωσαν δείγμα 100 άτομα που εντάχθηκαν στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών, μια πρωτόγνωρη επιτυχία που ξεπέρασε και τις προσδοκίες του Συλλόγου Ελπίδα και άνοιξε το δρόμο για παρόμοιες δράσεις στη Δυτική Αθήνα όπου η αλληλεγγύη και η προσφορά περισσεύουν.

Καλλιτεχνικά το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα ξεσηκωτικό ταξίδι στη μουσική μας παράδοση από τους Θαλασσινούς Ταξιδευτές, ενώ στη συνέχεια ο Μπάμπης Στόκας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ορχήστρα Των Ονείρων και η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» υπό το μαέστρο κ. Γιάννη Γαβρά, απέδωσαν μαγικά πολλές γνωστές μουσικές επιτυχίες του Σωκράτη Μάλαμα συνεπαίρνοντας το κοινό και κερδίζοντας αλλεπάλληλα χειροκροτήματα!

Αριστοτεχνικές και οι ερμηνείες των τραγουδιστών της Ορχήστρας των Ονείρων Ελεονόρας Ζαχαριά και Ραφαέλας Πασβούρη, καθώς και των δύο guest Μαρίας Δεναξά και Μάνου Κονδυλίδη, ενώ δάκρυα θαυμασμού και κύμα χειροκροτημάτων προκάλεσε η απόδοση δύο τραγουδιών από το δεκάχρονο Γιάννη Πολονύφη, ο οποίος διαβάζει τις αγαπημένες του νότες με τα μάτια της ψυχής του και παρέσυρε το κοινό με την αισθαντική του ερμηνεία!




Την εκδήλωση παρουσίασε με διάδραση και ζωντάνια ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ καθοριστική για τη μεγάλη επιτυχία ήταν η συμβολή των πολλών εθελοντών που παρά τον καυτό ήλιο έδωσαν από νωρίς το πρωί τον καλύτερο τους εαυτό για την αρτιότητα της διοργάνωσης.



Χορηγοί σε αυτήν την προσπάθεια ήταν το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS, το Zougla.gr, το ogdoo.gr, το mega channel, η Εταιρεία Τηλεφωνίας Forthnet, τα φροντιστήρια «Νέο» στα Δυτικά Προάστια, η εταιρεία Motoroil, η εκτυπωτική εταιρεία «Printa», το φωτογραφείο «Νίκας» στο Ίλιον, τα νερά «Ζαγόρι», η εταιρεία “Nova Απολυμαντική» και το Margarita’s Lounge Café-Bar στο Ίλιον.

Στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης ήταν το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια» του Δημοτικού Συμβούλου Ιλίου Βαγγέλη Αυγουλά, ενώ την όμορφη βραδιά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων μεγάλη αντιπροσωπία του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος» υπό την Πρόεδρο κα Ειρήνη Ζαχαρά, ο δημοσιογράφος, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων  και συγγραφέας κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων εκ νεφρού κ. Αποστόλης Δημητρακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Γιώργος Φραγκάκης, ο Παραολυμπιονίκης στο Ποδόσφαιρο Τυφλών κ. Δημήτρης Αμπατζής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ελ.Πα.ΧΟ» κ. Παναγιώτης Φραγκάκης και η εκδότρια του περιοδικού «Δυτικές Διαδρομές» κα Μαριάννα Στεφανάκη.





Συγχαρητήρια μηνύματα για την εκδήλωση απέστειλαν ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αγαπημένος μας Γιάννης Ζουγανέλης.

Η βραδιά έκλεισε με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μπάμπη Στόκα να ερμηνεύουν μαζί –καταχειροκροτούμενοι- το τραγούδι «Άσε Τα Ψέματα» και με τους διοργανωτές Γιάννη Γαβρά και Βαγγέλη Αυγουλά να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 3ο Music Dream Festivalτο 2016 με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!




ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ



Ανάλυση στο διαδικτυακό περιοδικό Dossier 

BBC : «Δεν έχει καμία προηγούμενη εμπειρία στα δημόσια οικονομικά. Σπούδασε αγροτική οικονομία».

Aυτός ο …περίεργος, ψηλός, κατσαρομάλλης 47χρονος Ολλανδός υπουργός Οικονομικών (από το Νοέμβριο του 2012) που ούτε σπούδασε , ούτε ασχολήθηκε με τα δημόσια οικονομικά και διαδέχτηκε – άγνωστον πως και γιατί- στα τέλη Ιανουαρίου στην κεφαλή του Eurogroup τον Γιουνκέρ, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, δεν κρύφτηκε ποτέ: Δεν μας «γουστάρει» εμάς τους Έλληνες, δεν γουστάρει την Ελλάδα, θα ήθελε να μας μετατρέψει σε… υπο- Σαχάρια μπανανία και στην καλύτερη περίπτωση, λόγω γεωγραφικής θέσης σε μια …φτωχή Βουλγαρία με μέσο μηνιαίο μισθό 300 ευρώ.

«Μια χαρά είναι τα 300 ευρώ, χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων είστε» δεν είχε πει άλλωστε , αρκετές φορές δημόσια, 3-4 μήνες νωρίτερα, υιοθετώντας απόλυτα και δημοσιοποιώντας μια φράση του ανεκδιήγητου Πάουλ Τόμσεν στον Βασίλη Κορκίδη, τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ στα τέλη του 2010;

Και μπορεί – κακώς κατά τη γνώμη μου- να το είχε αποσιωπήσει , ίσως από ευγένεια, ίσως από τακτική ο Κορκίδης . Ωστόσο «βρέθηκε» ο Ολλανδός πτυχιούχος Αγροτικής Οικονομίας με το πλαστογραφημένο βιογραφικό όπου αναφερόταν πτυχίο Οικονομικών από το University College Cork , για να το …γνωστοποιήσει σ΄ όλη την Ευρώπη – αρχίζοντας από το Eurogroup.

Πλαστό βιογραφικό; Ακριβώς. Το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε το 2013, ότι ουδέποτε του έδωσε το οποιοδήποτε πτυχίο. Το δημοσίευσε η ιρλανδική έκδοση του Indepentent. Τεράστια «ξεφτίλα». Το αυτί του δεν ίδρωσε. Όπως δεν ίδρωσε ούτε όταν μετά την επιλογή του στην προεδρία του Eurogroup, το BBC σημείωνε «Δεν έχει καμία προηγούμενη εμπειρία στα δημόσια οικονομικά. Σπούδασε αγροτική οικονομία».

Και δεν ίδρωσε καν όταν σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, τον Ιούνιο, πρόκειται να υποβληθεί σε εξονυχιστική εξέταση από το Κοινοβούλιο της χώρας του για τους χειρισμούς που έκανε στην κρατική τράπεζα ABN Amro Group, μετά την κατακραυγή από βουλευτές της αντιπολίτευσης για τις αυξήσεις στις αποδοχών ανώτατων στελεχών της ABN Amro.

Και τι μας νοιάζει; Μα οι Ολλανδοί βουλευτές ανησυχούν ότι το ολλανδικό κράτος θα χάσει κάποια αρκετά δισ. ευρώ από το πακέτο των 22 δισ. ευρώ που έδωσε για να διασώσει την τράπεζα στο απόγειο της χρηματοπιστωτικής κρίσης λόγω του Ντάισελμπλουμ.

Εντάξει, δεν μας συμπαθεί αλλά αν εξαιρέσει κανείς τον Βαρουφάκη που θεωρώντας τον – μέσα στην άγνοιά του- έναν απλό ανώτερο υπάλληλη, του έκανε …πλακίτσες με χειρονομίες και …. «ουάου». Τώρα τον ξέρουμε ΟΛΟΙ.

Έχει δυο παιδιά εκτός γάμου , του αρέσει να εκτρέφει... γουρούνια και πολλές φορές, αναφερόμενος απαξιωτικά στον Γιούνκερ, το αποκαλεί « μεθύστακα και …τσιγαρόβιο».

Πρόσφατα σε άρθρο στο Bloomberg , o Justin Fox αναφερόμενος στα μεγαλύτερα επιτεύγματα του Ντάισελμπλουμ, μίλησε για μια νίκη του σε τηλεοπτικό κουίζ το 2008. Όπως έγραφαν το 2013 οι Financial Times, ο Ντάισελμπλουμ βρίσκεται σε έναν χώρο γεμάτο ανθρώπους που πίνουν κρασί, ενώ αυτός, μόνο γάλα». Τον Αύγουστο του 2014 έδωσε το παρόν -όπως και άλλα μέλη της Κυβέρνησης- στο Gay Pride του Άμστερνταμ και υποστήριξε θερμά το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης σε ό,τι αφορά στον σεξουαλικό προσανατολισμό .



Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ο ΤΥΦΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ


Δεν μπορεί να δει όμως με το πάθος και την επιμονή του, στα 19 του χρόνια “δείχνει” τον δρόμο για την επιτυχία, με επίδοση 19,7 στις πανελλήνιες εξετάσεις και αμέτρητες διακρίσεις στην ποδηλασία και την κολύμβηση. Ο Γιώργος Πετράκης από το 3ο λύκειο Χανίων, διάβασε όλη τη χρονιά σε σύστημα μπράιγ, αγχώθηκε, ξενύχτησε και τώρα… “ετοιμάζει βαλίτσες” για Ρέθυμνο, όπου θα φοιτήσει ως πρωτοετής στο Τμήμα Ψυχολογίας.

Αυτός είναι ο “πρώτος των πρώτων στις φετινές Πανελλαδικές”.

Δεν μπορεί να δει όμως με το πάθος και την επιμονή του, στα 19 του χρόνια “δείχνει” τον δρόμο για την επιτυχία, με επίδοση 19,7 στις πανελλήνιες εξετάσεις και αμέτρητες διακρίσεις στην ποδηλασία και την κολύμβηση. Ο Γιώργος Πετράκης από το 3ο λύκειο Χανίων, διάβασε όλη τη χρονιά σε σύστημα μπράιγ, αγχώθηκε, ξενύχτησε και τώρα… “ετοιμάζει βαλίτσες” για Ρέθυμνο, όπου θα φοιτήσει ως πρωτοετής στο Τμήμα Ψυχολογίας. Τον συναντήσαμε απόγευμα Παρασκευής, λίγο πριν συναντήσει τους κολλητούς του για τον βραδινό τους περίπατο: “Οπωσδήποτε φέτος ήταν πιο δύσκολα από τις άλλες χρονιές,. Σχεδόν κάθε μέρα διάβαζα μέχρι αργά, ακόμα και μέχρι 1:30 τα ξημερώματα”, μας λέει και εξηγεί ότι είχε μεγάλη υποστήριξη και από την σχολική κοινότητα και από την οικογένειά του.

Παράλληλα, δεν άφησε τον αθλητισμό, την μεγάλη του αγάπη καταφέρνοντας πανελλήνιο ρεκόρ στην κολύμβηση και δεκάδες διακρίσεις, ακόμα και χρυσό μετάλλιο στην ποδηλασία! “Μου λένε πως όπου να ΄ναι θα πρέπει να πάρω  μια θήκη να τα βάλω όλα τα μετάλλια” λέει στο zarpanews.gr ενώ ήδη συνεχίζει την προετοιμασία για το “υπερ-κοπέλι” που θα γίνει τον Οκτώβρη.

“Θέλω να περάσω ψυχολογία στο Ρέθυμνο, γιατί μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του ψυχολόγου” μας λέει και στέλνει μήνυμα σε όλα τα παιδιά, ό,τι δυσκολία κι αν αντιμετωπίζουν, να προσπαθούν, να μην αγχώνονται και να μην το βάζουν κάτω.

Πηγή: http://www.zarpanews.gr/


ΠΡΟΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Προσυμπληρωμένα στις φορολογικές δηλώσεις και στο έντυπο Ε1 του Taxisnet  είναι οι αποδοχές από τα προνοιακά επιδόματα που έχουν λάβει οι δικαιούχοι  το 2014.

Συγκεκριμένα τα προνοιακά επιδόματα για το έτος 2014 εισήχθησαν ηλεκτρονικά στα αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στο Taxisnet από τους δήμους. Ως εκ τούτου δεν απαιτείται οι δικαιούχοι να επισκέπτονται τις υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να παραλάβουν βεβαιώσεις για φορολογική χρήση.

Σε περίπτωση όμως οι οι δικαιούχοι δεν δουν στο Ε1 τις συγκεκριμένες αποδοχές θα πρέπει να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων για να του χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση και να συμπληρωθεί το ποσό από τον δικαιούχο.

Πηγή: http://www.newsitamea.gr/


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗ ΓΙΑ "ΔΙΚΑΙΩΣΗ" ΚΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ"


Ο Κρητικός πρώην βουλευτής των Αν.Ελ κ. Κώστας Δαμαβολίτης, σπάει τη σιωπή του και μιλά για πρώτη φορά μετά τη διαγραφή του και την παράδοση της βουλευτικής του έδρας στο «Με Άλλα Μάτια» για τις πολιτικές εξελίξεις και τον απόηχο των προσωπικών του αποφάσεων:

 «Σε μια κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας, έπραξα ως όφειλα, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας που εδώ μεταφράζεται ως η επιλογή που θα έφερνε το λιγότερο κακό αποτέλεσμα.

Διετέλεσα ένα χρόνο βουλευτής. Δεν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος για το σημερινό κατάντημα της πατρίδας μας. Στους 6 μήνες συμμετοχής μου στον κυβερνητικό συνασπισμό έκανα υπομονή και έδειξα ελαστικότητα σε αρκετά θέματα με τα οποία δε συμφωνούσα, ιδίως με τις αποφάσεις του ΣυΡιζΑ, όμως στο σημείο που διαφώνησα κάθετα και προέταξα την άποψη μου πέρα από κομματικές γραμμές και πλαίσια, ήταν μια κρίσιμη καμπή για την εξέλιξη των πραγμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου υπήρχε μεγάλος κίνδυνος ή να βρεθούμε εκτός ευρωζώνης ή να υπογράψουμε πολύ χειρότερους όρους και ακόμα πιο δυσβάσταχτα μέτρα, όπως δυστυχώς έγινε. Το περιθώριο χρόνου μετά το δημοψήφισμα ήταν τόσο στενό και ή έπρεπε να υπογράψουμε ότι τελεσιγραφικά μας έδωσαν ή να πάμε σε ολική ρήξη και έξοδο από την ευρωζώνη.

Μέχρι τώρα δεν ήθελα να μιλήσω γιατί εν μέσω της διαπραγμάτευσης και όλης αυτής της αγωνιώδους εθνικά κατάστασης θα ήταν ανήθικο να βγαίνει ο καθένας μας και να διεκδικεί δικαίωση ενώ η πατρίδα αυτές τις στιγμές είχε ανάγκη από ενότητα.

Έκανα ατό που πίστευα καλύτερο για την πατρίδα μου. δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για τη στάση μου. Έδωσα τη βουλευτική μου έδρα και το μισθό μου για να στηρίξω τίμια και αντρίκια την άποψή μου, πήρα όλο το κόστος των επιλογών μου, γύρισα πίσω στη δουλειά μου και παρ'όλα αυτά υπήρξαν πρόσωπα από το πολιτικό σκηνικό που άφησαν μομφές στο πρόσωπο μου. για όλους αυτούς έχω να πω ότι είναι άνανδροι και συκοφάντες. για όλους τους υπόλοιπους που σεβάστηκαν την αλήθεια μου και κατανόησαν την προσπάθεια μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη τους, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Ο Κώστας Δαμαβολίτης είχε ερμηνεύσει πρακτικά το δίλημμα του δημοψηφίσματος ως «Ευρώ ή Δραχμή», είχε ταχθεί υπέρ του «Ναι», γι’αυτό και παραιτήθηκε από βουλευτής επιστρέφοντας την έδρα του στο κόμμα του, το οποίο συντεταγμένα είχε αντίθετη άποψη. Ήδη ο κ. Δαμαβολίτης είχε ξεκινήσει να δωρίζει το μισό του μισθό σε κοινωφελή ιδρύματα, θέλοντας όπως είχε πει με αυτόν τον τρόπο να ζητήσει συγγνώμη από τους κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες τους για όσες κυβερνητικές εξαγγελίες δεν έγιναν πράξη.



Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ


Οργανωμένη επίσκεψη στους χώρους του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» πραγματοποίησε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργού Υγείας και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου  Βαγγέλης Αυγουλάς.

Ο κ. Αυγουλάς, στενός φίλος και συνεργάτης του Οργανισμού από το 2010 και βασικός συντελεστής για τη λειτουργία Κέντρου Στήριξης Παιδιών και Εφήβων στο Δήμο Ιλίου, προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο του Χαμόγελου κ. Κώστα Γιαννόπουλο να συναντήσει επιστημονικά στελέχη του οργανισμού και να ενημερωθεί αναλυτικά και σε βάθος για τις εθνικές και διεθνείς δράσεις και υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός εδώ και 20 χρόνια.

Αρχικά η κα Πηγή Πρωτοψάλτη, Συντονίστρια του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά, ενημέρωσε τον κ. Αυγουλά για τις διεθνείς συμπράξεις και δίκτυα που το Χαμόγελο του Παιδιού συμμετέχει ή και προεδρεύει, συχνά μεταφέροντας το ίδιο καλές πρακτικές στο εξωτερικό και διαφημίζοντας θετικά τη χώρα μας! Υγεία, καθημερινή διαβίωση και άμεση επέμβαση για αποφυγή κινδύνων, είναι οι τρεις άξονες που το Χαμόγελο του Παιδιού δραστηριοποιείται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα προς όφελος των παιδιών που το έχουν ανάγκη.



Στη συνέχεια Ο κος Παύλος Σαλίχος, Ψυχολόγος του Οργανισμού στο Τμήμα Ενημέρωσης Παιδιών, Γονέων & Εκπαιδευτικών παρουσίασε το διαδραστικό πλαίσιο δράσεων και ενημερωτικών ομιλιών του Χαμόγελου στα σχολεία ανά την Ελλάδα, ενώ συχνές ήταν και οι αναφορές σε κοινές δράσεις στη σχολική κοινότητα με το Χαμόγελο του Παιδιού και το Δήμο Ιλίου τα έτη 2011-2014 όταν ο κ. Αυγουλάς διατελούσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Διά Βίου Μάθησης της πόλης.

Η ασφάλεια στο Διαδίκτυο και το bullying είναι δύο από τα συχνότερα αιτήματα για να ξεκινήσει ο Εθελοντικός Οργανισμός παρέμβαση σε ένα σχολείο, οπότε η επιστημονική ομάδα είχε την ευκαιρία εκτενώς να συζητήσει με τον κ. Αυγουλά τα συμπεράσματα από την εμπειρία τους και τις δράσεις τους πάνω στα θέματα, ενώ ο ίδιος ως δικηγόρος σχολίασε την ποινικοποίηση του σχολικού εκφοβισμού μετά το θλιβερό και άδικο χαμό του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη: «ως κράτος και ως κοινωνία δεν έχουμε δώσει βάση στη πρόληψη και φτάνουμε στο σημείο να πάμε να καθιερώσουμε την αστυνόμευση στη σχολική αυλή για να προλάβουμε έτσι το κακό. Θέλει επίσης προσοχή η αποφυγή του στιγματισμού του παιδιού που δέχεται τη βία και που εύκολα του βάζουμε την ταμπέλα «θύμα», αλλά και του παιδιού που εξ αιτίας πολλών σοβαρών παραγόντων οδηγείται στο να συμπεριφερθεί βίαια και δεν το βοηθάμε αν σε όλη του τη ζωή τον ακολουθεί ο χαρακτηρισμός του «θήτη»», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγουλάς.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας Η κα Ιωάννα Λαγουμιντζή Κοινωνική Λειτουργός Υπεύθυνη της Γραμμής 1056 ξενάγησε τον κ. Αυγουλά σε ένα από τα τηλεφωνικά κέντρα της γραμμής, στο Μαρούσι. Κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στελεχώνουν τη γραμμή η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και ο καθένας μπορεί να καλέσει δωρεάν και ανώνυμα. Εάν χρειαστεί το προσωπικό του Οργανισμού σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές πραγματοποιεί και επιτόπιες παρεμβάσεις προκειμένου να προστατεύσει ένα  παιδί από κίνδυνο. Το Χαμόγελο του Παιδιού τρέχει διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα υπέρ των παιδιών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συνεργάζεται διεθνώς με τη σχετική  ομάδα εργασίας των Ευρωβουλευτών, ενώ λειτουργεί και την Ευρωπαϊκή γραμμή 116000 για τα εξαφανισμένα παιδιά και το γνωστό μας σύστημα συναγερμού για τον εντοπισμό τους «Amber Alert». Σε περίπτωση ολικής κατάρρευσης των συστημάτων των γραμμών, έχει προβλεφθεί σταθμός εργασίας ύψιστης ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ώστε κανένα παιδί να μη μείνει ποτέ μόνο του σε κίνδυνο. Και οι δύο γραμμές είναι συνδεδεμένες με τον ευρωπαϊκό αριθμό επειγόντων κλήσεων 112. Στις γραμμές μπορεί να καλέσει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτου ηλικίας για να καταγγείλει κάποιο περιστατικό ή να λάβει συμβουλευτική υποστήριξη, ενώ η κλήση γίνεται ακόμη και χωρίς τη χρήση τηλεκάρτας. Καθημερινά καταγράφονται 700-1500 τηλεφωνικές κλήσεις πανελλαδικά, ανάλογα και με την επικαιρότητα.


«Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Οργανισμού ο κ. Γιαννόπουλος, τονίζει συνεχώς και είναι προς τιμήν του, ότι σε καμία περίπτωση ο Οργανισμός δε θέλει να υποκαταστήσει το κράτος αλλά αναγκαστικά λόγω των τραγικών ελλείψεων το συμπληρώνει. Διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι ακόμα και σήμερα η παιδική κακοποίηση είναι ταμπού και μας θλίβει η απουσία εθνικού συντονιστικού φορέα στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο κάθε φορέας αποσπασματικά να μιλά με βάση τα δικά του στατιστικά στοιχεία και να οργανώνονται παράλληλες δράσεις ξοδεύοντας συχνά δυνάμεις άσκοπα, κάτι που μια εθνική κεντρική οργάνωση ενιαίου δικτύου θα είχε αποτρέψει», τόνισε ο κ. Αυγουλάς κατά την επίσκεψή του και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς τα ΜΜΕ συχνά κάνουν ζημιά αντί να βοηθήσουν και να ευαισθητοποιήσουν. Για παράδειγμα οι ανεπιβεβαίωτες φήμες που συχνά διασπείρονται ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο περί ομάδων που απαγάγουν σε διάφορες γειτονιές παιδιά για εμπόριο οργάνων, πλήττει βάναυσα τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις στερώντας τη ζωή από συνανθρώπους μας. Εν τέλει συχνά όταν έχουμε μια εξουσία, πρέπει να προσέχουμε μήπως υπηρετούμε τον αντίθετο από το σκοπό μας’.


Αργότερα την ίδια ημέρα, ο κ. Αυγουλάς συνάντησε την παλαιά του γνώριμη Κα Σοφία Κούχη, Υπεύθυνη στο Κέντρο Στήριξης του Οργανισμού στο Μαρούσι και οι δύο τους συζήτησαν επί τη βάση της πολυετούς προηγούμενης συνεργασίας τους, αφού ο κ. Αυγουλάς είχε μεταφέρει από τον οργανισμό τεχνογνωσία για να στήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου.



Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Υλικής Υποστήριξης του Χαμόγελου Του Παιδιού εξυπηρετούνται 83.000 παιδιά το χρόνο!

Επίσης συγκινητικό είναι ότι οι βασικοί εθελοντές στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Οργανισμού, είναι ενήλικοι που παλαιότερα ως παιδιά βοηθιούνταν από τον Οργανισμό ή κατοικούσαν σε κάποιο από τα σπίτια φιλοξενίας του.

Η ημέρα έκλεισε με τον κ. Αυγουλά συνοδευόμενο από τους συνεργάτες του, να γευματίζει στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στα Μελίσσια, ανάμεσα σε παιδικές φωνές, γέλια και αγκαλιές!



ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2.417 ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ


Στην πρόσληψη 2.417 ανέργων σε φορείς των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού προχωρά ο ΟΑΕΔ, μέσω της νέας δημόσιας πρόσκλησης προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα. Υποψήφιοι δεκάδων ειδικοτήτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα ωφεληθούν από την μεγάλη προκήρυξη σε φορείς και υπηρεσίες των δύο υπουργείων, όπου τη «μερίδα του λέοντος» κατέχουν οι θέσεις προσωπικού φύλαξης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων ξεκινούν από αύριο και θα διαρκέσουν έως
τις 20 Ιουλίου 2015. Η υποβολή τους γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Δικαίωμα υποβολής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

- Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

- Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

- Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

- Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους.

- Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, οι άνεργοι θα πρέπει να είναι ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ και να εισάγουν τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Κριτήρια κατάταξης

Οι ωφελούμενοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα παρακάτω επτά αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης:

1. Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες.
2. Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες
 3. Την αναπηρία (του υποψήφιου ωφελούμενου) σε ποσοστό 50% και άνω
4. Το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό
5. Την ηλικία
6. Τον αριθμό ανήλικων τέκνων
7. Τον αριθμό εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή / και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr) ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 9989856, 210 9989148, 210 9989212, 210  9989132, 210 9989954, 210 9989208, 210 9989116, 210 9989143, 210 9989009, 210 9989144.

Δείτε στους παρακάτω πίνακες αναλυτικά τις προσλήψεις

      ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑ       ΦΟΡΕΑ
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΚΙΠΙΚΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 3
      ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ 4
      ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΝΘΟΣ 1
      ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ 1
      ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΑ-ΧΩΡΟΙ ΙΚΑΡΙΑΣ 4
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΑ-ΧΩΡΟΙ ΣΑΜΟΥ 12
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΟ & ΧΩΡΟΣ
      ΗΡΑΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 3
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΑΝΔΡΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ 5
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΘΗΡΑΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΡΠΑΘΟΥ 7
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΣΟΥ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΚΩ 10
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΛΕΡΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΜΥΚΟΝΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΝΑΞΟΥ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΡΟΔΟΥ 12
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΣΥΜΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΣΥΡΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΤΥΛΙΣΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΘΜΙΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΑΡΓΟΥΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 4
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΔΕΝΔΡΑ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΘΕΡΜΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΘΥΡΡΕΙΟΥ 3
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΛΕΙΒΗΘΡΑΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΛΕΡΝΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΜΙΔΕΑ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 5
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ 3
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΤΗΣ 3
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΑΝΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΤΡΟΥΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΘΕΩΣ ΙΘΑΚΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΛΟΥ 5
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΣΣΑΡΑΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΡΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΓΕΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΘΑΣΟΥ - ΚΑΒΑΛΑΣ 10
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ & ΣΤΡΥΜΗΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΜ. ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ 3
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΦΑΙΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΘΜΙΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ 7
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΤΕΡΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΡΜΕΝΩΝ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΛΛΙΝΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑΣ 10
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΗΦΑΙΣΤΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΣΣΩΠΗΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΪΣΤ. ΜΥΡΙΝΑΣ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΕΡΩΝ - ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ 6
      ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΛΥΖΙΑ 2
      ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΙΚΚΗΣ & ΚΟΥΡΣΟΥΜ           ΤΖΑΜΙ 2
      ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 1
      ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1
      Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ 1
      Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ 1
      Δ/ΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ & ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 2
      Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ & ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ 3
      ΔΙΟΝ (ΜΟΥΣΕΙΟ-ΧΩΡΟΣ) 2
      ΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 14
      ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑΤΙΝΗ 1
      ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ 2
      ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 4
      ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΟΘ 2
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1
      ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ & ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 5
      ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ 3
      ΕΦ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ- ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 2
      ΕΦΑ ΑΘΗΝΩΝ 4
      ΕΦΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4
      ΕΦΑ ΑΡΤΑΣ 1
      ΕΦΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 5
      ΕΦΑ ΔΡΑΜΑΣ 1
      ΕΦΑ ΕΒΡΟΥ 1
      ΕΦΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 2
      ΕΦΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1
      ΕΦΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 10
      ΕΦΑ ΚΙΛΚΙΣ 6
      ΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 2
      ΕΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 21
      ΕΦΑ ΛΑΜΙΑΣ 6
      ΕΦΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 11
      ΕΦΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 10
      ΕΦΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1
      ΕΦΑ ΦΩΚΙΔΟΣ 6
      ΕΦΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ & ΑΓ.ΟΡΟΥΣ 20
      ΕΦΑ ΧΙΟΥ 4
      ΗΡ. ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1
      ΗΡΑΙΟ 1
      ΙΕΡΟ ΑΜΜΩΝΟΣ ΔΙΟΣ 1
      ΙΕΡΟ ΙΤΩΝΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 2
      Κ.Σ. ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ 1
      ΚΑΣΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 2
      ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΡΙΝΑΣ 2
      ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 3
      ΚΑΣΤΡΟ ΦΑΝΑΡΙΟΥ 2
      ΚΑΣΤΡΟ ΧΛΕΜΟΥΤΣΙΟΥ 1
      ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ 1
      ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
      ΜΟΝΗ ΖΥΓΟΥ 1
      ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ & ΑΡΧΑΙΟΛ. ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ MON REPOS 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΤΙΒΟΥΝΙΩΤΙΣΣΑΣ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 6
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 4
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΛΙΔΑΣ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ 2
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 2
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 4
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ 2
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΙΚΟΥΛΑΚΗ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΕΤΣΩΝ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣ 1
      ΝEΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
      ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2
      ΝΕΑ ΦΛΟΓΗΤΑ - ΚΒΠΧ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ- ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 1
      ΠΟΛΙΟΧΝΗ ΛΗΜΝΟΥ 1
      ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 1
      ΣΠΗΛΑΙΟ ΦΡΑΧΘΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 1
      ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΥΘΗΡΩΝ ΛΙΒΑΔΙ ΜΟΥΣΕΙΟ 1
      ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2

       Πίνακας 2

      ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΔΕΥΣΗΣ         ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
      ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1
      ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      Δ/ΝΣΗ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤ. ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ & ΑΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΠΕ ΛΑΟΓΡΑΦΟΙ ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΙ 2
      Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 5
      ΠΕ ΓΕΩΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 5
      ΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 4
      ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ 3
      Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ & ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 4
      ΠΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      Δ/ΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 4
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 2
      Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 5
      ΠΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 4
      ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ 1
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
      ΠΕ ΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ 1
      ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ & ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ & ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ
      ΠΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1
      ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 2
      ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ- ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΔΡΑΜΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΕΦΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΑΥΠΛΙΟ)
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΤΡΙΠΟΛΗ)
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΑΣ
      ΠΕ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 1
      ΕΦΑ ΑΡΤΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 4
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 5
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 5
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΕΦΑ ΡΟΔΟΥ
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΚΑΡΥΣΤΟΣ)
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΕΦΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
      ΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 9
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΘΑΣΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
      ΠΕ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 1
      ΕΦΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 2
      ΕΦΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΚΑΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΕΦΑ ΚΙΛΚΙΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 6
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 1
      ΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 6
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΛΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 3
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΚΙΑΘΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΕΡΩΝ - ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΕΦΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΞΑΝΘΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 4
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΜΟΥΣΕΙΟ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΕΦΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
      ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 3
      ΕΦΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ - ΧΩΡΟΙ ΙΚΑΡΙΑΣ
      ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ-ΙΚΑΡΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 7
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΦΩΚΙΔΑΣ (ΔΕΛΦΟΙ)
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 6
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2
      ΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΕΦΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ & ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 6
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 2
      ΕΦΑ ΧΑΝΙΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΧΙΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΕΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΒΕΡΟΙΑ)
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΕΦΑ ΣΕΡΡΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΕΦΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
      ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 3
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
      ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 2
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
      ΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 4
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 1
      ΠΕ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΘΝΙΚΟΜΟΥΣΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ
      ΠΕ ΓΕΩΛΟΓΟΙ 1
      ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
      ΠΕ ΜΟΥΣΙΚΟΙ 1
      ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛ. ΠΟΡΩΝ & ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ 3
      ΥΝΕΜΤΕ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΠΕ ΛΑΟΓΡΑΦΟΙ ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΥΝΕΜΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛ. ΣΤΕΡΕΑΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ
      ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 2
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 5
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΥΝΕΜΤΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΥΝΕΜΤΕ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ& ΝΟΤΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΥΝΕΜΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΥΝΕΜΤΕ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΒΟΡ. ΙΟΝΙΟΥ & ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΥΝΕΜΤΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΥΝΕΜΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 3
      ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΥΝΕΜΤΕ ΚΡΗΤΗΣ
      ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
      ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ 3

      Πίνακας 3

      ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑ        ΦΟΡΕΑ

      ΑΡΧΑΙΟΛ. ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
      ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1
      ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ 2
      ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
      ΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ 1
      ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ 2
      Δ/ΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3
      ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      ΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ 1
      Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ & ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 1
      ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1
      Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ 2
      ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
      ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΙ 1
      ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      Δ/ΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
      ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ 1
      ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1
      ΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ 1
      Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΩΤΕΡΩΝ & ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
      ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ 2
      ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2
      ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1
      ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
      ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ 2
      ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΙ 1
      ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
      ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 2
      ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2
      ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΘ
      ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 1
      ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ & ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
      ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2
      ΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ 1
      ΤΕ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ 1