meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΥΛΙ ΒΟΗΘΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΈνα 4χρονο αγόρι με νωτιαία μυϊκή ατροφία μπορεί να μην μπορεί να φάει, να σταθεί, να καθίσει ωστόσο κατάφερε να κάνει σερφ, χάρις σε αυτό το υπέροχο σκυλί...

Ο Λόγκαν είναι ένα 4χρονο αγόρι με νωτιαία μυϊκή ατροφία (SMA), μια γενετική διαταραχή που επηρεάζει τον έλεγχο της κίνησης των μυών.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει χάσει την ικανότητα να στέκεται, να κάθεται, να μπουσουλάει και να καταπίνει (τρέφεται με σωλήνα) αυτό δεν τον εμπόδισε να σερφάρει στα κύματα μαζί με το πιο διάσημο σκυλί - σέρφερ Ricochet, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στο Σαν Ντιέγκο, όπου έζησε απίστευτες
      
Ο μικρός φοβήθηκε λίγο στην αρχή, αλλά με το που άρχισε να σερφάρει τα ξέχασε όλα και δεν ήθελε να σταματήσει, αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube.

Όλο αυτό έγινε για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στην ασθένεια και ήταν μια καταπληκτική και ιδιαίτερα ενθαρρυντική μέρα για τον Λόγκαν και για όσα παιδιά πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Η μαμά του Λόγκαν μιλώντας σε τοπικό κανάλι είπε συγκινημένη: «Μπορεί κάποιος να ζήσει μια υπέροχη ζωή, ακόμα κι αν έχει κάποια ανικανότητα».

Ο σκύλος - σέρφερ με το όνομα Surf Dog Ricochet έχει δικό του κανάλι στο youtube και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ανάλογες πρωτοβουλίες, πάντα για καλό σκοπό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου