meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "PRINTA" ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ!
Η εκτυπωτική εταιρεία "Printa" και ο ιδιοκτήτης της κ. Θανάσης  Κολέτσος, σε μια πράξη υψηλού συμβολισμού και αληθινής εταιρικής κοινωνικής  ευθύνης, στάθηκαν έμπρακτα δίπλα στο Βαγγέλη Αυγουλά και στις βιωματικές ομιλίες που ο ίδιος συνεχώς πραγματοποιεί πανελλαδικά σε σχολεία και όχι μόνο, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την εξοικείωση με την αναπηρία.

Η "Printa", το 2015,  επανασχεδίασε και τύπωσε αφιλοκερδώς 5.000 φυλλάδια  του νεαρού δικηγόρου και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου  Τυφλών, στα οποία εκείνος εξηγεί με απλά λόγια, πώς μπορείς να  βοηθήσεις έναν τυφλό αν τον συναντήσεις κάπου τυχαία.

Και την περασμένη εβδομάδα, η "Printa" επανεκτύπωσε 5.000 ακόμα φυλλάδια, αφιλοκερδώς, για τον ίδιο σκοπό!

Στο σχετικό φυλάδιο αποτυπώνεται ένας δωδεκάλογος γραμμένος για να είναι κατανοητός ήδη από μαθητές Δημοτικού, υπενθυμίζει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές πρώτης γραμμής, ώστε να μπορεί ένας βλέποντας να σπάσει τον πάγο και να φανεί χρήσιμος σε κάποιον με πρόβλημα όρασης όταν τον σερβίρει, όταν τον συναντήσει τυχαία κάπου στο δρόμο, στη σχολική τάξη, σ’ένα θέατρο ή στο γήπεδο, ακόμα και όταν βλέποντες και μη γίνουν όλοι μια παρέα!


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Κολέτσος και η "Printa" ήταν το 2015, μεταξύ των χορηγών της μουσικής συναυλίας με γνωστούς καλλιτέχνες στο Ίλιον υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» (2ο Music Dream Festival), ενώ επανασχεδίασαν ευρηματικά και το νέο λογότυπο του κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια»!Επιπλέον, η εταιρεία είναι μεταξύ των βασικών χορηγών του επερχόμενου, 10ου Δείπνου Στο Σκοτάδι σχεδιάζοντας και εκτυπώνοντας δωρεάν τις απαραίτητες προσκλήσεις και αφίσες, μιας βιωματικής πρωτότυπης εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στις 21/10/2017 στην Αθήνα, αυτή τη φορά ενισχύοντας το έργο του Σωματείου Ναυτικών Γονέων με παιδιά με αναπηρίες "Η Αργώ".

Στον κ. Κολέτσο πιστώνεται θετικά και η ολοκλήρωση του δημιουργικού σχεδιασμού του Λογοτύπου του υπό ίδρυση μη κερδοσκοπικού φορέα "Career Sign" για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των ΑμεΑ!

Βέβαια, όπως μαρτυρά και η σελίδα της εταιρείας σχεδιασμού και εκτυπώσεων στο Facebook, www.facebook.com/printa.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κολέτσος και η "Printa" ταυτίζονται με την κοινωνική προσφορά!

Σε μια μικρή επιχείρηση που αγωνίζεται να επιβιώσει και παράλληλα βρίσκει χρόνο να δίνει κοινωνικά δείγματα επιχειρηματικής προσφοράς, νομίζουμε ότι αξίζει έστω 1 like στο Facebook και ίσως η συνεργασία σας όποτε το χρειαστείτε.

Βρείτε την Printa:

Πατησίων 14, στοά Φέξη υπογ. 39 Αθήνα, 10677
t: 2103838234
f: 2103301833
m1: info@printa.gr
m2: printako@gmail.com
www.printa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου