meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ


Κατάμεστη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ιλίου στη Ραδιοφωνία το Σάββατο το απόγευμα, στο κάλεσμα όλων των γυναικών που ασχολούνται ενεργά με τους τοπικούς πολιτιστικού συλλόγους της πόλης, για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου εν όψη και των εορτών του Πάσχα.
 
Με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Μια Αγκαλιά», οι γυναίκες από τους συλλόγους Λιοσοτών, Ηπειρωτών, Κρητών, Αρκάδων, Ηλείων και Ποντίων, διοργάνωσαν τσάι αγάπης με συμβολικό αντίτιμο προσκλήσεων και τα έξοδα κατατέθηκαν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κατόπιν συνεννόησης με την Κοινωνική Υπηρεσία για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, απ’όπου κάθε μήνα ενισχύονται με τα βασικά είδη διατροφής εκατοντάδες οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.
 
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά, ενώ αθόρυβη πρωτεργάτρια και εμπνεύστρια του εγχειρήματος ήταν η κυρία Έμμυ Ζενέτου, σύζυγος του Δημάρχου της πόλης.
 
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτος περιέγραψε όλη την καλά οργανωμένη, αποτελεσματική κοινωνική ομπρέλα που έχει στήσει και λειτουργεί από το αποθεματικό του ο Δήμος Ιλίου για την προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας σε καιρό κρίσης.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, η εκπρόσωπος της Βουλής κα Σοφία Βούλτεψη, καθώς και πλήθος εκπροσώπων από σωματεία και συλλογικούς φορείς της πόλης.

 

2 σχόλια:

  1. αγαπητοι μου φίλοι του Blog "Με άλλα Μάτια"

    θα ήθελα να σας τονίσω ότι η διοργάνωση και η προσπάθεια ήταν απόλυτα συλλογική και όχι προσωπική...
    η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην αρμονική συνύπαρξη και τον ενθουσιασμό όλων των μελών της οργανωτικής επιτροπής...

    επίσης θα ήθελα να αναφέρω και εδώ τα ονόματα των γυναικών οι οποίες συμμετείχαν ενεργά - ως μέλη Δ.Σ. των συλλόγων στους οποίους ανήκουν- στο όλο εγχείρημα, ως μια μικρή αναγνώριση της καθημερινής τους παρουσίας όλον τον καιρό της προετοιμασίας...

    Ένωση Λιοσωτών: Στέλλα Γκιόκα-Λιόση, Σοφία Κακούρη, Ιωάννα Παππού, Κατερίνα Βασιλείου, Τίνα Μανάτου (ο σύλλογος Λιοσωτών προτωπορεί έχοντας τόσες γυναίκες στο Δ.Σ.)

    Ένωση Ηπειρωτών: Μαρίκα Γκόνη

    Σύλλογος Αρκάδων: Μαρία Αλεξοπούλου, Άννα Κυριακοπούλου

    Σύλλογος Ηλείων: Κατερίνα Πανουργιά, Χρύσα Λαμπροπούλου

    από τον Σύλλογο Ποντίων συμμετείχε ο πρόεδρος κ. Νίκος Κουλαξαζίδης (λόγω έλλειψης γυναικών στο Δ.Σ.)

    Με εκτίμηση
    Έμμυ Ζενέτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλώ πολύ να συμπληρωθεί στο σχόλιο μου η συμμετοχή της κυρίας Καίτης Θεοδωροπούλου από την Ένωση Λιοσωτών...
    Με εκτίμηση
    Έμμυ Ζενέτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή