meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2016 ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΖΩΗΣ "ΤΥΡΤΑΙΟΣ"


Βασιλόπιτα 2016 ΤυρταίουΤιμητική πλακέτα Τυρταίου

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος στις εκδηλώσεις του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος»!

Έτσι και στη φετινή καθιερωμένη κοπή της πίτας του σωματείου, το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, το Κέντρο ΑμεΑ του Δήμου Ιλίου όπου φιλοξενούνται οι περισσότερες δράσεις του Συλλόγου ήταν κατάμεστο και η διαπίστωση όλων κοινή: η ζωντάνια και η δραστηριοποίηση των ΑμεΑ του Ιλίου δε χωράνε πλέον και υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο στέγασης του Σωματείου.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τόσο τους παρευρισκόμενους, όσο και το Δήμο Ιλίου για τη στήριξη του στο σύλλογο και ευχήθηκε να επανέλθει και η ετήσια τακτική επιχορήγηση του σωματείου από το Δήμο, η οποία χάθηκε το 2015.

Λόγω της μη παρουσίας κανενός άλλου Δημοτικού Συμβούλου, το κομμάτι του Δήμου Ιλίου παρέλαβε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος παράλληλα μετέφερε τα ευχετήρια μηνύματα της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Αλεβίζου και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Αποστολόπουλου, οι οποίοι όπως ενημέρωσαν δε μπόρεσαν να παραστούν.

Η εκδήλωση άνοιξε με εκπληκτική χορευτική παράσταση από τμήματα μελών του Τυρταίου και εθελοντών, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας κας Μάρως Λέφα, ενώ τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατήρ Δημήτριος Ζαχαρόπουλος μέλος του Συλλόγου και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Πατήρ Δημήτριος ΖαχαρόπουλοςΟ Πάτερ Δημήτριος ευλογεί την πίτα

Ο Προπονητής του Τυρταίου Μιχάλης Νικόπουλος διαβάζει τον απολογισμό της χρονιάς στα αθλήματαΟ Σάκης Κανιράς κάνει τη λαχειοφόρο


Παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις του Τυρταίου, νιώθω ότι αξίζει να παραφράσουμε τον όρο ΑμεΑ από «άτομα με αναπηρία» σε «άτομα με αγάπη»! σημείωσε ο ιερέας κατά το σύντομο χαιρετισμό του.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από το free press περιοδικό «Δυτικές Διαδρομές» και την κα Μαριάννα Στεφανάκη, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε ο απολογισμός πεπραγμένων του Τυρταίου για το 2015, απονεμήθηκαν ευχαριστήρια αναμνηστικά στο χορευτικό τμήμα και στους εθελοντές του συλλόγου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση σπουδαίων δώρων μέσω της λαχειοφόρου, αλλά και με το εκπληκτικό διμελές μουσικό συγκρότημα “Vicious joy» να διασκεδάζει τους παρευρισκομένους!

Αξίζει να σημειωθεί εδώ η ευγενική χειρονομία του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μόραλη, ο οποίος αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου ΑμεΑ «Τυρταίος» και επικοινωνώντας με τον Αντιπρόεδρο του σωματείου κ. Αυγουλά, η ΠΑΕ προσέφερε την αυθεντική φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τις υπογραφές των παιχτών προκειμένου να ενισχυθούν τα δώρα της λαχειοφόρου του Συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς φοράει την υπογεγραμμένη φανέλα του ολυμπιακούΗ Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος με τους εθελοντές χορευτές


Χορευτικό τυρταίου με εθελοντές χορεύουν χασαποσέρβικοΧορός με αμαξίδια και εθελοντές

Εθελοντής παραλαμβάνει τιμητική πλακέταΜουσικό συγκρότημα


Ο Παναγιώτης Αλεπουδέας δίνει τις ευχές του

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας!Πολύ όμορφο άρθρο!Μια διόρθωση ήθελα μόνο να κάνω:το συγκρότημα λέγεται Vicious Joy,μάλλον δεν ακούστηκε καλά στο μικρόφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή