meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!


Κατάμεστο ήταν χθες βράδυ το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, με αφορμή τον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και την ειδική βράβευση του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη κ. Μίμη Πλέσσα.

Το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου θα θυμούνται για καιρό όλοι οι τυχεροί που απόλαυσαν ζωντανά τον κ. Πλέσσα στο πιάνο και τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει δίπλα στο γνωστό μουσικοσυνθέτη το «Έπεφτε Βαθιά Σιωπή» και το «Ποια Νύχτα Σε έκλεψε», με το κοινό να χειροκροτεί επί ώρα όρθιο κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κ. Μίμη Πλέσσα! 


«Είναι τιμή μου να θεωρούμαι φίλος της μεγάλης αστυνομικής οικογένειας και θα προσπαθώ να διατηρώ για χρόνια τη θέση αυτή», δήλωσε ο κ. Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος και αυτός βραβεύτηκε από το Προεδρείο της Ένωσης για την προσφορά του σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Γιάννης Πανούσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Μαστρογιάννης στον οποίο απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στην Αστυνομία, οι Βουλευτές Δ. Κυριαζίδης, Ε. Αυλωνίτου και Α. Καραμανλή και εκπρόσωποι πολλών δημοκρατικών κομμάτων εντός και εκτός Βουλής, ο διάσημος σκηνοθέτης κ. Γιάννης Σμαραγδής, ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής κ. Τσούκαλης, δεκάδες υψηλά ιστάμενοι πανελλαδικά από τη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και εκατοντάδες αστυνομικοί με τις οικογένειες τους. 




«Δηλώνει Πλεσσόπουλο»! Είπε για το Γιάννη Πλούταρχο ο κ. Μίμης Πλέσσας και τον συνόδευσε στο πιάνο, ενώ ιδιαίτερα ευδιάθετος ο μουσικοσυνθέτης αφιέρωσε το βραβείο του στην κόρη του Ελεάννα και τη γυναίκα του Λουκίλα που ήταν εκεί και είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζουν. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βραβεύομαι από τους φύλακες της Αξιοσύνης και της Ρωμιοσύνης μας», δήλωσε ο κ. Πλέσσας εμφανώς συγκινημένος.

«Η αυτοθυσία είναι η φωνή της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα στην κοινωνία», δήλωσε ο κ. Καλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά τη βράβευση του αστυφύλακα κ. Γεμελιάρη, ο οποίος αρχές του 2016 έσωσε μια ζωή ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας. 


Τα παιδιά των αστυνομικών με τα χορευτικά τους και τη φωνή του Γιάννη Πλούταρχου έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της διασκέδασης που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κατά την εκδήλωση πωλήθηκαν λαχνοί και κληρώθηκαν μεγάλα και πλούσια δώρα, με τα έσοδα της λαχειοφόρου να διατίθενται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το ερχόμενο Καλοκαίρι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μίμης Πλέσσας θα ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή στο Άλσος Περιστερίου, στο 3ο Music Dream Festival – συνδιοργάνωση του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» του κ. Γιάννη Γαβρά και του Κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια», για την υποστήριξη και την προώθηση του έργου των Χωριών SOS.

Πρόσφατα ο κ. Πλέσσας είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο meallamatia.blogspot.com, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
http://meallamatia.blogspot.com/2015/12/blog-post_85.html 


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής συνεχάρη την Αστυνομία και την Ένωση γι’αυτή την εκδήλωση και σημείωσε: «Η Ελ.Ας. βραβεύει σήμερα έναν άνθρωπο που έχει χαρίσει το δικό του χρώμα και το δικό του άρωμα στον Ελληνικό Πολιτισμό επί δεκαετίες, τον κ. Μίμη Πλέσσα. Για άλλη μια φορά λοιπόν οι φύλακες της τάξης δείχνουν την ευαισθησία τους και την καλλιέργειά τους. Γι’αυτό και ο όρος «προστασία του πολίτη» που χαρακτηρίζει σήμερα την αστυνομία, πιστεύω πως μέσα από σκληρή δουλειά θα μπορέσει να αντικατασταθεί με την έννοια «στήριξη του πολίτη» σε κάθε πτυχή της ζωής του». 


«Η Ελληνική Αστυνομία τιμά σήμερα τον κ. Μίμη Πλέσσα που συμβολίζει τα νιάτα μας, τους έρωτές μας και τα όνειρά μας. Ελπίζω, για να μην είναι μονόπλευρη η προσφορά, και ο πνευματικός κόσμος να τιμήσει την Ελ.Ας. όπως της αξίζει», σημείωσε ο πρώην Υπουργός και εγκληματολόγος κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος αργότερα στη βραδιά εξέπληξε και με τις χορευτικές του ικανότητες!

Μεταξύ των παρευρισκομένων και ο Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, διαχειριστής του κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια» και ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών.  Ο κ. Αυγουλάς συνεχάρη το ζεύγος Πλέσσα για τη νέα τιμητική διάκριση και κατέθεσε για άλλη μια φορά τη συγκίνησή του που οι κύριοι Μίμης και Λουκίλα Πλέσσα τον τιμούν με τη φιλία τους. Επίσης ο νεαρός δικηγόρος επανέλαβε στο Γιάννη Πλούταρχο την ανυπομονησία του για τη συνεργασία τους υπέρ των Χωριών SOS το Καλοκαίρι, για να εισπράξει τον πειρασμό ενός αφιερωμένου ζεμπέκικου! 

Το κοινωνικό προφίλ της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οικογενειακές στιγμές μέσα σε ένα βράδυ διασκέδασης, το πρότυπο πνεύματος, σύνθεσης και ζωής του κ. Μίμη Πλέσσα και ο σεβασμός των υπόλοιπων καλλιτεχνών στη ζωντανή πολιτιστική μας ιστορία, ήταν σίγουρα ξεχωριστά συστατικά της όμορφης αυτής βραδιάς!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου