meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΤΥΦΛΩΝ

Με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου τυφλών «Όμηρος» κ. Δημήτρη ΣηφάκηΜε το Δημήτρη Σηφάκη, την Πρόεδρο του ΚΕΑΤ Μπέττυ Λεωτσάκου και τον προπονητή του Judo Γιάννη Μίχο

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με το αθλητικό Σωματείο Τυφλών «ΟΜΗΡΟΣ» και το vi judo Hellas, Διοργάνωσαν το 1ο Τουρνουά Judo το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΑΤ.

Τις αθλητικές δραστηριότητες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και μεταξύ αυτών η Πρόεδρος του ΚΕΑΤ κα Μπέττυ Λεωτσάκου, ο Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου τυφλών «Όμηρος» κ. Δημήτρης Σηφάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ κ. Φώτης Μπίμπασης, αλλά και ο γνωστός αθλητικός συντάκτης κ. Μένιος Σακελλαρόπουλος ο οποίος γράφει ένα νέο βιβλίο στο οποίο θα συμπεριλαμβάνει και σκηνές από την καθημερινή ζωή των τυφλών!

Με τον αθλητικό συντάκτη Μένιο ΣακελλαρόπουλοΗ Πρόεδρος του ΚΕΑΤ και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος δίνουν τα μετάλλια στα κορίτσια

Πρωταθλητισμός και θέαμα στο 1ο τουρνουά Τζούντο τυφλών όπου συμμετείχαν περίπου 20 αθλήτριες και αθλητές με πρόβλημα όρασης από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα, με πρωτεργάτες τους προπονητές κ. Λευτέρη Ζερβάκη, Γιάννη Μίχο  και κ. Στάθη Σούλιο, με πρωταρχικό στόχο την επανεκκίνηση του αθλήματος στην Ελλάδα και την προσέλκυση νέων τυφλών αθλητών.

Παρών ήταν και ο Ομοσπονδιακός μας Προπονητής στο Τζούντο Τυφλών κ. Σταύρος Στραγάλης ο οποίος κα καταχειροκροτήθηκε για όσα έχει προσφέρει στο χώρο.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες:
Γιάννης Μίχος, Εμμανουέλλα Μασούρου, Εύη Σταμάτη, Παναγιώτης Γκίκας, Δημήτρης Μάτζαρης, Χριστίνα Λούκο, Δήμητρα Στάμου, Θεόκλητος Παπαχρήστος, Θεοδώρα Πασχαλίδου, Νίκος Μπίσντας, Γιώργος Κωστόπουλος, Στάθης Σούλιος και Άκης Μήτσης.

Στο τέλος της αθλητικής ημέρας απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες και σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους!


Ζευγάρι αγοριών σε αγώνα judoΖευγάρι κοριτσιών σε αγώνα judo

Ζευγάρι ανδρών σε αγώνα judoΖευγάρι ανδρών σε αγώνα judo

Ζευγάρι κοριτσιών σε αγώνα judoΖευγάρι ανδρών σε αγώνα judo


Στο τέλος με όλους τους αθλητές και προπονητές την Πρόεδρο του ΚΕΑΤ, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ κ. Μπίμπαση και το Μένιο Σακελλαρόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου