meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΙΛΙΟΝ: ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΑΓΡΙΑΣ" ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!



Δελτίο Τύπου 06/08/2014 


ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΕΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΙΛΙΟΥ

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου συγκέντρωσε και προσέφερε φαρμακευτικό υλικό για τη Γάζα

Σημαντική ποσότητα φαρμάκων συνέλεξε το Κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου και προσέφερε  για την πόλη της Γάζας, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό που, για ακόμα μια φορά, δοκιμάζεται από τα πυρά του πολέμου. Κλιμάκιο εθελοντών από το Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα προσήλθε στις δομές μας τη Δευτέρα 4 Αυγούστου με σκοπό την παραλαβή των φαρμάκων και εν συνεχεία την προώθησή τους στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, το οποίο συγκεντρώνει και αποστέλλει ιατροφαρμακευτικό υλικό στην παθούσα Γάζα και στους πληγέντες της. Καθώς η ανάγκη για φάρμακα είναι τεράστια, ας γίνουμε όλοι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή υπέρ του άμαχου πληθυσμού της Παλαιστίνης.

Η δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου Ιλίου διαθέτει μια πλούσια γκάμα φαρμάκων, παραφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού,  που συνεχώς ανανεώνεται μέσα από τις δωρεές της τοπική κοινότητας. Η συνεισφορά των κατοίκων του δήμου Ιλίου είναι ανεκτίμητης σημασίας για τις δομές και κατ’ επέκταση την εξυπηρέτηση των δικαιούχων. 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν στη δράση μας υπέρ των ευπαθών ομάδων!



Δελτίο Τύπου 09/03/2015 

Δωρεά φαρμάκων από την Πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Δήμο Ιλίου

Μια τεράστιας συμβολικής σημασίας κίνηση προχώρησε η Πρεσβεία της Παλαιστίνης, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, παραδίδοντας φάρμακα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου. Τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης Muhanad Jarrar, ο οποίος στη συνάντηση που προηγήθηκε με τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Πρέσβη και της Παλαιστινιακής κοινότητας, καθώς και τα αισθήματα αδελφοσύνης και σεβασμού που συνδέουν τους δύο λαούς.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, αφού εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την προσφορά των φαρμάκων, μίλησε για την ουσιαστική σχέση που έχει πλέον οικοδομηθεί με την Παλαιστινιακή κοινότητα, δεκαέξι χρόνια (16) μετά την αδελφοποίηση του Δήμου Ιλίου με την πόλη της Ιεριχούς, τονίζοντας ότι «η σχέση αυτή έχει διάρκεια στο χρόνο, με συνεχείς πράξεις αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης».

Ο εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Πρεσβείας στην Ελλάδα ανταπαντώντας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «κάθε φορά που επισκεπτόμαστε τον Δήμο Ιλίου, αισθανόμαστε ότι επισκεπτόμαστε το σπίτι μας» και συγκινημένος πρόσθεσε ότι «σε ολόκληρη την Ελλάδα η Παλαιστινιακή σημαία κυματίζει μόνο στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης και στο Δημαρχείο Ιλίου».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου