meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών της Πάλης «Ηρακλής Περιστερίου», έκοψε την πίτα του την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, ενώ τίμησε τους διακριθέντες αθλητές του που συνδέθηκαν με την ιστορία του Συλλόγου και κορυφαίες διακρίσεις για τη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια.


Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, αναφέρθηκε ότι η πρώτη Πρόεδρος του Ηρακλή κατά την ίδρυση του το 1988 ήταν γυναίκα, ενώ ο νυν Πρόεδρος του Συλλόγου και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κ. Δημήτρης Κολιτσόπουλος, συγκίνησε με τον προσωπικό του απολογισμό πεπραγμένων δεκαετίες τώρα ως ιδρυτής 20 Σωματείων, αθλητής και προπονητής, ενόψει της αποχώρησης του από κάθε πτυχή της αθλητικής δράσης το 2016.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και απένειμαν τιμητικές πλακέτες σε διακριθέντες αθλητές του Συλλόγου, ο πρώην Ευρωβουλευτής και νυν Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χουντής, ο Ολυμπιονίκης της Πάλης κ. Στέλιος Μιγιάκης, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο βουλευτής και εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δαμαβολίτης, ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κ. Αδάμ Στάμος Διευθυντής του γραφείου του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου κ. Ιωάννης Νομικός.


Πολλοί φερέλπιδες νέοι αθλητές και ιστορικές μορφές του αθλήματος συναντήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης με κοινές αναφορές στα πολλά χρόνια οφειλομένων επιχορηγήσεων από την πολιτεία προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, κατάσταση που όλοι ευχήθηκαν να διορθωθεί άμεσα γιατί αλλιώς πολλά ιστορικά σωματεία κινδυνεύουν να σταματήσουν τη λειτουργία τους.

Ο Αναπλ. Υπουργός κ. Χουντής τόνισε ότι κάθε φορά οι αθλητικές επιτυχίες της Ελλάδας αποτελούν ένα σίγουρο χαρτί στη διπλωματία για να σπάσει ο πάγος και να θεμελιωθεί μια επικοινωνιακή γέφυρα σε οποιαδήποτε επαφή στο εξωτερικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου