meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ THISISRADIO.GR ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ GOAL ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ


Από σήμερα Δευτέρα 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα βραδάκι, 20:00-22:00, οι λάτρεις του αθλητισμού και του ραδιοφώνου, αλλά και όσοι απλώς θέλετε να αποφύγετε τα γνωστής ποιότητας σε όλους μας δελτία ειδήσεων και να στραφείτε στην εναλλακτική ενημέρωση, συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr γιατί «Αρχίζει Το Match»!!!

Ο Θοδωρής Σαρτζετάκης θα παρουσιάζει τη νέα αθλητική εκπομπή του σταθμού ζωντανά, μιλώντας για όλα τα αθλήματα και όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ αλλά αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο!!!

Στην πρεμιέρα του «Αρχίζει το Ματς», μπάλα θα παίξουν μαζί με το Θοδωρή Σαρτζετάκη ο διευθύνων το thisisradio.gr Βαγγέλης Αυγουλάς ο οποίος θα παρουσιάσει σύντομα το γενικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ανατρεπτικού διαδικτυακού ραδιοφώνου, αλλά και ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Ηλίας Πουρσανίδης που θα παραχωρήσει μια ζωντανή αποκλειστική συνέντευξη εφ όλης της ύλης!

Σήμερα Δευτέρα 20:00-22:00 μιλάμε για αθλητισμό στο thisisradio.gr και περιμένουμε ζωντανά τις απόψεις σας στο chat του σταθμού.

Μπορείτε να ακούτε το www.thisisradio.gr και μέσω των smart phone σας κατεβάζοντας δωρεάν τη σχετική εφαρμογή του σταθμού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου