meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ thisisradio.gr



Μια πολύ διαφορετική και πολύ πιο ουσιαστική ίσως ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή, θα λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη 29 Μάη 18.30-20.00 ζωντανά στο www.thisisradio.gr με τους Δημήτρη Κωνσταντάρα και Βαγγέλη Αυγουλά. 

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα κληθούν να σχολιάσουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο και οι οποίοι θα μεταφέρουν ζωντανά το μήνυμα της κάλπης από την Κοινωνία! 

Την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ καλούν μόνο πολιτικούς να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, οι κύριοι Κωνσταντάρας και Αυγουλάς συνομιλούν με έναν οδηγό ταξί, με έναν ιδιοκτήτη καφετέριας, με  έναν περιπτερά, με έναν λογιστή, με έναν τηλεφωνητή σε μια δημόσια υπηρεσία, με έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου προπό, με μια νοικοκυρά  και με όλους εσάς, για να δούμε πρακτικά τι σήμαιναν οι Ευρωεκλογές για όλους εμάς και πώς μεταφράζεται το αποτέλεσμα στην καθημερινότητα μας! 

Συντονιστείτε σήμερα 18.30 στο www.thisisradio.gr και στείλτε τα μηνύματα σας απευθείας στο chat του σταθμού, συμμετέχοντας στην εκπομπή και εμπλουτίζοντας τη συζήτηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου