meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ



Εκατοντάδες πασχαλινά πακέτα με δώρα, σοκολατένια αυγά  και λαμπάδες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 12 Απριλίου στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, από ευαισθητοποιημένους πολίτες για τα ενταγμένα παιδιά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιλίου.

Πάρα πολλοί γονείς και παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ και της Εθνικής Τράπεζας και δεκάδες κούτες με δώρα συγκεντρώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου για να διανεμηθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών.



Οι δημοσιογράφοι κ. Λυριτζής και κ. Οικονόμου μαζί με άλλα στελέχη του ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, καθώς και εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας αλλά και Clown, υποδέχονταν μικρούς και μεγάλους οι οποίοι πάνω από τρεις ώρες συγκέντρωναν τις προσφορές τους, τις οποίες ταξινομούσαν εθελοντές του Δήμου Ιλίου και εργαζόμενοι του προγράμματος κατά της φτώχειας «Ίλιον Στήριξη».

Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου γέμισε δύο φορτηγά με δώρα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου!



Αξίζει να σημειώσουμε ότι πάρα πολλά από τα προσφερόμενα δώρα ήταν καινούρια, ενώ άλλα τα προσέφεραν μικρά παιδιά σε καλή κατάσταση διδάσκοντας εμάς τους μεγάλους να μαθαίνουμε να αγαπούμε!

Τέλος, να αναφέρουμε εδώ ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αντιπροσωπία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων –Περιφέρεια Δυτικής Αττικής-, προσήλθαν την Παρασκευή 11 Απριλίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου καταθέτοντας την προσφορά τους σε λαμπάδες και μωρουδιακά παιχνίδια ευχόμενοι έτσι έμπρακτα Καλό Πάσχα σε δεκάδες οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου