meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

 
Κινητοποιώντας αγρότες, παραγωγούς και εμπόρους λαϊκών αγορών, μέλη του Δ.Σ. του Εθνικοτοπικού Συλλόγου Ηλείων Ιλίου «Η Αρχαία Ολυμπία», υπό τον Πρόεδρο τους και Αντιδήμαρχο Ιλίου κ. Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο, γέμισαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίων του Δήμου Ιλίου με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία μοιράστηκαν σε δεκάδες ωφελούμενους των κοινωνικών δομών ενόψει των εορτών.
 
 
Προτεραιότητα στη διανομή δόθηκε σε οικογένειες με ανήλικα τέκνα και χάρη σε αυτή την κίνηση το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα εμπλουτιστεί με γεύσεις, χαρά και βιταμίνες!
 
 
 
Τις ημέρες των εορτών, οι κάτοικοι του Ιλίου διατρανώνουν πως κανείς δε μένει μόνος του στην κρίση και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δημάρχου της πόλης κ. Νίκου Ζενέτου, προσέρχονται μεμονωμένα ή διά μέσω συλλόγων και φορέων στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, καταθέτοντας από το υστέρημα τους δωρεές σε τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
 
 
 
Ενδεικτικά προσφορές αγάπης αυτές τις ημέρες έχουν καταθέσει επίσης τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ιλίου, η Περιφέρεια των Προσκόπων Αττικής διά μέσω αντιπροσωπίας της, πολλά σχολεία της πόλης όπως το 9ο Νηπιαγωγείο, 8ο και 26ο δημοτικό, φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου της πόλης κ.α. ενώ η κινητοποίηση συνεχίζεται από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ιλίου, σχολεία, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου  και άλλους συλλόγους και τοπικά καταστήματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου