meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΟ "THIS IS RADIO" ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ



Το Σάββατο το βράδυ 9 Μαρτίου, ένα διαφορετικό αποκριάτικο πάρτι με κοινωνικό σκοπό διοργάνωσε στο «Πρόβα Cafe» στο Ίλιον, ο νέος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός «This is radio».
 
Εκατοντάδες κόσμου μεταμφιεσμένοι, τηρώντας το έθιμο, διασκέδασαν και χόρεψαν ως το πρωί, κατακλύζοντας το Ίλιον από γέλια, χαρά και αισιοδοξία, ενώ παράλληλα τα έσοδα από την εκδήλωση είχε ανακοινωθεί ότι θα ενίσχυαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου.

 
 
Η επιτυχία της εκδήλωσης επέτρεψε σε αντιπροσωπία ραδιοφωνικών παραγωγών του ''This is radio'' να προσφέρουν την περασμένη εβδομάδα 595 κιλά ζυμαρικών στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Αυγουλά, συνεισφέροντας έτσι σημαντικά στο αξιοπρεπές καθημερινό τραπέζι εκατοντάδων οικογενειών που προσπαθεί ο Δήμος Ιλίου μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου να τους εξασφαλίζει κάθε μήνα.

 

Ο Αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Αυγουλάς, ευχαρίστησε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Ιλίου τους διοργανωτές γι’αυτή την πραγματικά συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, ενώ ο ιδιοκτήτης του ''This is radio'', κ. Μπάμπης Καρπούζος, δεσμεύτηκε και για άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με όχημα τον νεανικό σταθμό σύντομα και για όσο ο κόσμος με την αγάπη και την εμπιστοσύνη του θα στηρίζει τέτοια εγχειρήματα.
 
Αυτή την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, το ''This is radio'' φιλοξενεί ζωντανά τον τραγουδιστή Κώστα Τουρνά στην εκπομπή «Νότες στη Δυτική Όχθη» με τον Άρη Τσιμόγιαννη.

 
Συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου