meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ



Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη ετήσια μονοήμερη εκδρομή της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 
Φέτος προορισμός των νέων με προβλήματα όρασης ήταν η Αρκίτσα και παρά την κακοκαιρία η προσέλευση ήταν αυξημένη και οι εκδρομείς δεν πτοήθηκαν.
 
Υπό τους ήχους τραγουδιών και μουσικής που έπαιζαν καλλιτέχνες με προβλήματα όρασης, διασκέδασαν αρκετές ώρες, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ αντάλλαξαν ευχές για μια νέα χρονιά με επιτυχημένους κοινωνικούς αγώνες και καρποφόρες διεκδικήσεις.
 
 
 
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Νίκος Γιαλλούρης, ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Παναγιώτης Μαρκοστάμος και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Τυφλών «Όμηρος» κ. Δημήτρης Σηφάκης.
 
Η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών εξέφρασε διά του Γραμματέα της Βαγγέλη Αυγουλά την ελπίδα οι νέοι να πλαισιώνουν όλο και περισσότερο κάθε εκδήλωση αλλά και αγωνιστική κινητοποίηση του Συνδέσμου, ενώ παράλληλα εξήρε το δυναμικό μαχητικό παρόν της Νεολαίας κάθε φορά που χρειάζεται στο κοινωνικό μετερίζι.

 
 
Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν τα μέλη της Επιτροπής Νεολαίας οι Σταυρούλα Κουστένη Παναγιώτης Κολοβός, Κώστας Ζωγράφος και Βασίλης Κουσιορής.
 
Οι νέες και νέοι σε μεταξύ τους συζητήσεις κατέθεσαν εκ νέου τους προβληματισμούς τους για την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους και του προνοιακού συστήματος, αλλά και την οργή τους για την αντιλαϊκή απαράδεκτη στάση του οικονομικού επιτελείου απέναντι στα ΑμεΑ και τις οικογένειες τους.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου