meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με το Νίκο ΣαράντηΟ Βαγγέλης Αυγουλάς

Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και την εταιρεία "ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ" στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» την Πέμπτη 1 Ιουνίου.

Οι εγκαταστάσεις του Πάρκου, στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, πλημμύρισαν από νωρίς με μαθητές σχολείων.

Η Γιορτή ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα με θεματικά δρώμενα. Στις 8 έγινε η βράβευση των μαθητών των σχολικών τμημάτων που πρώτευσαν στον «Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης», που διεξάγεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και υπό την Αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

κατασκευή με παιδικά πλαστικά παιχνίδιαδραστηριότητες παιδιών


Το πρόγραμμα έκλεισε με μεγάλη συναυλία των ONIRAMA.

Στην Γιορτή Ανακύκλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Τσιρώνης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης, ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κωνσταντίνος Καραγιαννόπουλος, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη,  η Πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής της ΟΥΝΕΣΚΟ κα Καίτη Τζιτζικώστα και ο Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

Το event για το κλείσιμο της εκδήλωσης παρουσίασε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κ. Θέμης Γεωργαντάς.


Ο Γιάννης Τσιρώνης Η Όλγα Κεφαλογιάννη



Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Θέμης Γεωργαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου