meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΩΝ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ!


Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ 30 Απριλίου, ακολουθήσαμε την Οδό Ονείρων και μας έβγαλε στο Πλατό των Καρντάσιανς στον Αντ1!

Τους μαθητές και τους φίλους του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» και της ομώνυμης ορχήστρας, συνόδευσαν στις κερκίδες για τη live εκπομπή ο Δάσκαλος τους και Μαέστρος της Ορχήστρας των Ονείρων κ. Γιάννης Γαβράς και ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, με τον οποίο το Μουσικό Εργαστήρι συνδιοργανώνει στις 2 Ιουλίου 2015 μια κοινωνική μουσική και ενημερωτική εκδήλωση για τον παιδικό καρκίνο και υπέρ του συλλόγου «Ελπίδα»!

Πολύ γέλιο, αρκετά αστεία και πειράγματα και πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα on camera και backstage με το κοινό και τους πολύ φιλικούς παρουσιαστές Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα!


Οι φίλοι και οι συντελεστές της Ορχήστρας των Ονείρων ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη Μαρία Μπεκατώρου για την πρωινή εκπομπή της που ξεκινά πλέον τα Σαββατοκύριακα στον Αντ1!, μίλησαν για πολύ μουσική με το μετρ του είδους Δημήτρη Σταρόβα, ενώ ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντάλλασσαν συνεχώς χιουμοριστικές ατάκες!


«Το 2ο Music Dream Festival θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στο θέατρο του πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Αυτή τη χρονιά στηρίζουμε το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα». Το Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά πραγματοποιείται σε συνεργασία  με τον κοινωνικοπολιτικό διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα Μάτια» (http://meallamatia.blogspot.com ), μας εξηγεί ο Μαέστρος κ. Γαβράς.

Το Πρόγραμμα του 2ου Music Dream Festival μέχρι στιγμής αποτελείται από τις εξής θεματικές ενότητες:

·Ενημέρωση για τον παιδικό Καρκίνο (από τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»)
·Ενημέρωση και κάλεσμα σε  νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών (από το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»), καθώς και επιτόπου εγγραφή στο μητρώο των εθελοντών δοτών μυελού των οστών για όσους το επιθυμούν 
·Έναρξη συναυλίας με τους Θαλασσινούς Ταξιδευτές.
·Μουσικό Αφιέρωμα στο Μουσικοσυνθέτη Σωκράτη Μάλαμα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, το Μπάμπη Στόκα, την «Ορχήστρα των Ονείρων» και την παιδική-εφηβική 20 μελής Χορωδία της Ορχήστρας.

Δείτε την εκπομπή πατώντας εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου