meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΥΦΛΩΝ




Στην εκπομπή «Χάσμα Γενεών» του Γιώργου Βενετά στο «Κόντρα Channel» πρωταγωνίστησαν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 θετικά παραδείγματα ζωής ατόμων με προβλήματα όρασης και η δραστηριότητα της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.


Στο μισάωρο τηλεοπτικό αφιέρωμα, δοσμένο από το Γιώργο Βενετά με αξιοπρέπεια και ρεαλισμό, την εισαγωγή κάνει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Ηλίας Μαργιόλας, ενώ μιλούν ακόμη ο δικηγόρος και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλης Αυγουλάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Τυφλών «Όμηρος» και εκπρόσωπος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Δημήτρης Σηφάκης, η καθηγήτρια Αγγλικών και μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του Π.Σ.Τ. Αιμιλία Πυλλαρινού, καθώς και η εθελόντρια και Ειδική Παιδαγωγός Θάλεια Κιούση. 



Επίσης «μουσική παρέμβαση» στην εκπομπή κάνει ο Χρήστος Καρνάβας, ενώ πολλά πλάνα είναι από την ετήσια χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών στις 20/02/2015, από όπου και οι φωτογραφίες του παρόντος άρθρου.



Δείτε την τηλεοπτική εκπομπή πατώντας εδώ: 



Στην εκδήλωση της Νεολαίας Τυφλών όπου το κέφι κράτησε τον κόσμο ως το ξημέρωμα, παραβρέθηκαν επίσης ο ιστορικός δάσκαλος Ειδικής Αγωγής κ. Αλέξης Γκλίνος, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Φάρου Τυφλών Ελλάδος κα Γεωργία Ρουκουτάκη, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης Παιδιών και Νέων κ. Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας, ο τέως Κυβερνήτης των “Lions” κ. Παναγιώτης Χατζημαλλής, τα μέλη της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και πολλοί εθελοντές και φίλοι του Συνδέσμου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου