meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ!

Έξι τόνοι τροφίμων και σχολικών ειδών συγκεντρώθηκαν στη δεύτερη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου και του Δήμου Πετρουπόλεως.

Στη συναυλία που έγινε στις 18/9/2014 στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, συμμετείχαν πάρα πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, συνθέτες και μουσικοί, οι οποίοι παρουσίασαν ένα υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό πρόγραμμα στους παρευρισκόμενους.

Τη συναυλία προλόγισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο υπεύθυνος του Κεντρικού Ταμείου Ενοριακής Δράσεως της Μητροπόλεως, π. Εμμανουήλ Σέρβος.

Τα σχολικά είδη και τα τρόφιμα ξεκίνησαν να διατίθενται στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αμέσως, τις επόμενες ημέρες.

Στην συναυλία παρουσιάστηκε και το ακόλουθο βίντεο, το οποίο συνοψίζει με εικόνες και αριθμούς το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως μας, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων σε θέματα φιλανθρωπίας Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=DVQyMRiC3CU

Για το μεγάλο, καθημερινό κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, καθώς και για όλα τα επίκαιρα θέματα που δίνουν τροφή για σκέψη και προβληματισμό, θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθηναγόρας σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ζωντανά το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και ώρες 12:00-14:00 στο www.thisisradio.gr . συντονιστείτε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου