meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

ΙΛΙΟΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 29ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"


Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι πίνοντας ένα καφέ, απολαμβάνοντας ένα σνακ ή ένα χυμό, σε χαμηλές τιμές καθημερινότητας και φιλικές προς τους καταναλωτές, θα μπορείτε παράλληλα να στηρίξετε και το γνωστό Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»;;;

Και όμως! Αυτό θα γίνεται την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στο Ίλιον!
            
Το αναψυκτήριο σνακ μπαρ Buenos Dias (Μενελάου 77 έναντι Δημαρχείου Ιλίου), σε συνεργασία με το κοινωνικοπολιτικό blog«Με Άλλα Μάτια», θα προσφέρουν το 15% του συνολικού τζίρου του μαγαζιού της ημέρας εκείνης στο Χαμόγελο του Παιδιού, χάρη στη δική σας στήριξη και αγάπη!

«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.

Τετάρτη 29 Οκτώβρη από τις 7 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα, με κάθε αγορά σας από το αναψυκτήριο σνακ μπαρ Buenos Dias(Μενελάου 77 έναντι Δημαρχείου Ιλίου), στηρίξτε το Χαμόγελο του Παιδιού, δίνοντας ζωή σε εκατοντάδες παιδιά πανελλαδικά, μοιράζοντας χαμόγελα και ελπίδα σε πρόσωπα και ψυχές που δε φταίνε σε τίποτα…

Δείτε περισσότερα για τις εγχώριες και διεθνείς δράσεις του οργανισμού στο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου