meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΗ


Η απίστευτη ιστορία του Μαξ Λαμ

Το τελευταίο διάστημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ιστορία του 13χρονου, Μαξ Λαμ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός διακρίνεται στο άθλημα της πάλης. Υπάρχουν πολλές ιστορίες οι οποίες δίνουν δύναμη σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μία από αυτές είναι και η συγκεκριμένη που θα σας διηγηθούμε παρακάτω και αφορά τον Μαξ Λαμ.

Ο 13χρονος σήμερα Μαξ, έχει δει το σκληρό πρόσωπο της μοίρας από τα πρώτα χρόνια της ζωής του αφού έχασε την όρασή του.

Όταν ήταν ακόμα βρέφος διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για τη ζωή του. Τελικά ο Μαξ κέρδισε αυτή τη μάχη ωστόσο, έχασε την όρασή του.

Ο Μαξ μεγάλωσε έχοντας μία όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή έχοντας ως φύλακα άγγελό του τον Σιλ. Ο λόγος για τον καλύτερο φίλο του Μαξ ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σκύλο του.

Οι δύο τους πηγαίνουν σχεδόν παντού μαζί. Οι μόνες ώρες που χωρίζονται είναι αυτές που περνά ο Μαξ στο γυμναστήριο. Εκεί όπου προπονείται με τεράστια επιτυχία όντας ένας από τους καλύτερους παλαιστές στην ηλικία του. Είναι χαρακτηριστικό πως σε ένα πρόσφατο τουρνουά που συμμετείχε τερμάτισε έχοντας επίδοση 10 νίκες και μόλις μία ήττα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος ο Μαξ μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε αθλητή παρά τα προβλήματα όρασης που έχει αφού πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο.

Δείτε την συγκινητική ιστορία στο βίντεο αφιέρωμα του bleacher report: https://www.youtube.com/watch?v=srinqyyr6AE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου