meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΙΛΙΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ


Μετά το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργανώθηκε με επιτυχία τον Απρίλιο από το Δήμο Ιλίου σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου και στο οποίο συμμετείχαν 60 μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, η σκακιστική δραστηριότητα συνεχίστηκε με την 1η Σκακιστική Ιλιάδα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου 2014 στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 ο Grandmaster Ιωάννης Νικολαΐδης έδωσε αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ, όπου έπαιξε ταυτόχρονα με 43 αντιπάλους, ενώ την Κυριακή 4 Μαΐου, ο ισχυρότατος αυτός παίκτης και μέλος της Εθνικής μας ομάδας, έδωσε blind σιμουλτανέ παίζοντας ταυτόχρονα με 5 αντιπάλους.
Η διοργάνωση είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς συμμετέχοντες να παίξουν φιλικές παρτίδες σκάκι μεταξύ τους, προσφέροντας σκακιστικό θέαμα στους φίλους του πνευματικού αυτού αθλήματος που παρακολούθησαν τους διήμερους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 3 Μαΐου στο σκακιστικό αγώνα σιμουλτανέ ο Παναγιώτης Γαζής από το Ίλιον έφερε ισοπαλία με τον Ιωάννη Νικολαΐδη.

Στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος έδωσε βραβεία στους νικητές, ενώ παρακολούθησε με ενδιαφέρον την 1η Σκακιστική Ιλιάδα, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο τέως Δήμαρχος Ιλίου κ. Βασίλης Κουκουβίνος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος σκακιστής από έφηβος, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βαρβαδούκα για την κοινή τους αγάπη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου