meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ COMIC ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΜΕΑ

 
 
Παρουσίαση του κόμικ «Ήφαιστος: Η αρχή του δρόμου»
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ίλιου και το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Τυρταίος" σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του Κομικ «Ήφαιστος : Η αρχή του Δρόμου», την Τρίτη 29 Απριλίου 10.00-12.00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου (Κάλχου 48-50).
 
Το πολύ ενδιαφέρον αυτό και πρωτότυπο κομικ δημιουργήθηκε από τη συλλογική εργασία νέων με και χωρίς αναπηρία στο πλαίσιο του προγράμματος PEDIΑ: Participation Equality for the  Development of Inclusion Ability.

Σκοπός του κόμικ είναι η διάδοση του μηνύματος για την αποδοχή και το σεβασμό της διαφορετικότητας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Γιάννης Ζουγανέλης με την συμμετοχή της θεατρικής ομάδας «Εκτός Δρόμου», ενώ την έναρξη της θα κηρύξει ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος.
 
Στην εκδήλωση θα διανεμηθούν δωρεάν αντίτυπα του κόμικ σε όλους του συμμετέχοντες.
Το πρόγραμμα PEDIA, το οποίο ξεκίνησε τον Μάιο του 2013 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2014, συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης.
 
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://pediaproject.org αλλά και το FB https://www.facebook.com/pediaproject
 
Θέλετε να γνωρίσετε τον Ήφαιστο ηλεκτρονικά;
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου