meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΦΗΒΩΝ



Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής τους ενότητας στη Δυτική Αττική, διοργανώθηκε στα γραφεία των προσκόπων την Τετάρτη 26/3/2014, συζήτηση – ενημέρωση για τη διαχείριση της συμπεριφοράς και των συναισθηματικών διακυμάνσεων των εφήβων, με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων και δυσμενών καταστάσεων και την καλύτερη καθοδήγηση και υποστήριξη των παιδιών.

Επρόκειτο για αίτημα των προσκόπων το οποίο ικανοποίησε άμεσα ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, διά μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο διακεκριμένος παιδοψυχίατρος κ. Ιωάννης Κουτσανδρέας, εθελοντής ιατρός στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ιλίου και συνεργάτης του Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου στα κοινωνικά θέματα.



Τη συζήτηση παρακολούθησαν έφοροι, Αρχηγοί, Υπαρχηγοί Συστημάτων, Βαθμοφόροι, μέλη Ε.Κ.Σ. και Γονείς.

Την έναρξη κήρυξε ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Θεολόγης, ενώ κατά τη διάρκεια της όλοι είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ευθέως στον κ. Κουτσανδρέα απορίες βγαλμένες μέσα από την καθημερινή ζωή και τη διαδικασία της ανατροφής και της διαχείρισης ομάδων εφήβων. 


2 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμέριστη και άμεση συμπαράστασή σας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμέριστη και άμεση συμπαράστασή σας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή