meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα τον Φάρο Τυφλών Ελλάδος. Είχε μια αναλυτική ενημέρωση για τα σύνθετα προβλήματα που οι συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης αντιμετωπίζουν και ειδικά στην πρόσβαση τους στο κέντρο της Αθήνας. Ζητήματα όπως η κακή συντήρηση των πεζοδρομίων και ειδικά των οδηγών όδευσης τυφλών (οι ειδικοί διάδρομοι στα πεζοδρόμια για τους τυφλούς) οι οποίοι παραβιάζονται από παρκαρισμένα οχήματα αλλά και από την ίδια την δημοτική αρχή μέσω της τοποθέτησης κάδων, πινακίδων και άλλων αντικειμένων πάνω σε αυτούς, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης προσήλθε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων κ. Γιώργος Αμυράς προκειμένου να επαναφέρει την πρότασή του για σηματοδότηση με πινακίδες Braille όλων των επιβατικών σταθμών σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό. Ο Δημοτικός Συνδυασμός του Άρη Σπηλιωτόπουλου ανέλαβε να υλοποιήσει άμεσα το εγχείρημα προς όφελος του Φάρου Τυφλών και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου