meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO-ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΜΕΑ

Οι συγκλονιστικές κούκλες για βιτρίνες μαγαζιών στα πρότυπα ανθρώπων με αναπηρία
 
 
 
Καταρρίπτοντας το στερεότυπο που θέλει τις κούκλες στις βιτρίνες ψηλές και αδύνατες με εξωπραγματικές διαστάσεις, η Pro Infirmis, μια ελβετική οργάνωση, δημιούργησε μια σειρά από κούκλες που βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους με σωματικές αναπηρίες και δυσπλασίες.
Ένα συγκινητικό μήνυμα- γροθιά αποφάσισε να στείλει η Pro Infirmis, μια ελβετικη οργάνωση που στηρίζει ανθρώπους με αναπηρία.
 
Καταρρίπτοντας το στερεότυπο που θέλει τις κούκλες στις βιτρίνες ψηλές και αδύνατες με εξωπραγματικές διαστάσεις δημιούργησε μια σειρά από κούκλες που βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους με σωματικές αναπηρίες και δυσπλασίες.
 
Υπό τον τίτλο «Ποιος είναι τέλειος» η Pro Infirmis κατέγραψε μέσα σε ένα συγκινητικό βίντεο την όμορφη διαδικασία της δημιουργίας των ρεαλιστικών μοντέλων καθώς και τη χαρά των ανθρώπων που βλέπουν το σώμα τους από άλλη προοπτική.
 
 Όπως αναφέρει η Huffigton Post, οι κούκλες στη συνέχεια εκτέθηκαν στα καταστήματα της πόλης Bahnhofstrasse στη Ζυρίχη προς τιμήν της Διεθνούς Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία.
 
Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο.
 
 
 
 Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

1 σχόλιο:

  1. «Βήμα-βήμα μαζί....στον ΠΗΓΑΙΜΟ
    στης καρδιάς μας τον ρυθμό...
    για τα σημαντικά και ασήμαντα
    της ζωής μας νήματα ...
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
    και του χρόνου πάλι μαζί...

    http://ligery.pblogs.gr/2013/12/gia-ta-shmantika-ki-ashmanta.html

    ΧΡΟΝΙΑ Σς ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ

    λυγερή


    ΑπάντησηΔιαγραφή