meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΗ: "ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ"

 
 
Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρω προστασίας ευπαθών ομάδων με στόχο την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους- τα οποία αποφασίστηκαν σε ευρεία σύσκεψη από τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου- η ΔΕΗ ΑΕ απέστειλε σήμερα ενημερωτική επιστολή στους Προέδρους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της ΚΕΔΕ κκ. Ι. Σγουρό και την κ. Ασκούνη, προκειμένου να συσταθούν και να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό οι κατά τόπους επιτροπές, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Δεη. του ΔΕΔΔΗΕ και των Κοινωνικών Δομών των Περιφερειών και των Δήμων.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ απέστειλε στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατάσταση στην οποία περιλαμβάνονται οι κατά τόπους εκπρόσωποι της και τα στοχεία επικοινωνίας τους, καθώς επίσης και οι κατά τόπους εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ.

Παράλληλα, ζήτησε από τους δύο ανωτέρω Προέδρους την κατά το ταχύτερο δυνατό αποστολή:
 
  • στοιχείων για τους εκπροσώπους των Κοινωνικών Δομών των Περιφερειών και των Δήμων και
  • των καταστάσεων συμπληρωμένων με όσους είχαν ενταχθεί την 1η Νοεμβρίου 2013 στις Κοινωνικές και Προνοιαές Δομές των Περιφερειών και των Δήμων και στους οποίου είχε γίνει διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας τους, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η επανασύνδεσή τους.
Για την απρόσκοπτη και ταχύτερη λειτουργία των Επιτροπών και για τις άμεσες ενέργειες της ΔΕΗ ΑΕ και της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ οι προαναφερόμενες καταστάσεις των πολιτών θα πρέπει να περιλαμβάνουν τηλέφωνα επικοινωνίας, αριθμό παροχής ή αντίγραφο λογαριασμού ρεύματος.
 
Στην ίδια επιστολή η ΔΕΗ προτείνει όπως οι επιτροπές συνεδριάζουν στα κατά τόπους καταστήματα της άμεσα με την παραλαβή των σχετικών καταλόγων.
 
Γραφείο Τύπου ΔΕΗ
 
10.12.2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου