meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

7 ΑΠΡΙΛΗ - ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΘΗΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο υπάιθριο πάρκινγκ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, που βρίσκεται στη δυτική του πλευρά (είσοδος από οδό Δημητσάνης, στο Αιγάλεω) μια ακόμη δράση των Εθελοντών Αιγάλεω, με αντικείμενο τη διάθεση προϊόντων στους καταναλωτές απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες.
 
Η δράση αυτή είναι τέταρτη που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και αναμένεται να υλοποιηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος της από εθελοντική ομάδα στην πόλη, μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες τρεις προηγούμενες ανάλογες δράσεις που υλοποιήθηκαν από τους Εθελοντές Αιγάλεω στον ίδιο χώρο, στις 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 20 Ιανουαρίου 2013 και στις 3 Μαρτίου 2013.
 
Τα προϊόντα που θα διατεθούν, κατά κατηγορίες, είναι τα ακόλουθα: Αλεύρι, προϊόντα ελιάς (ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς) λαχανικά (πατάτες, όσπρια, σκόρδα, κρεμμύδια), εσπεριδοειδή, ρύζι διαφόρων τύπων, παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά, ξύδι, κρασί, τυροκομικά προϊόντα, ξηροί καρποί, μέλι - πετιμέζι, γλυκά κουταλιού, δημητριακά, υγρά πιάτων, υγρά γενικού καθαρισμού - πατώματος, υγρά τζαμιών, μαλακτικό ρούχων, χαρτί κουζίνας και πολλά άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής και φροντίδας.
 
Τις παραγγελίες τους οι ενδιαφερόμενοι είναι δυνατό να συμπληρώσουν online, απευθείας στην ιστοσελίδα των Εθελοντών Αιγάλεω (www.ethelontew-egaleo.gr), να τις στείλουν με email στο: info@ethelontes-egaleo.gr, να υποβάλουν τηλεφωνικά στους αριθμούς τηλεφώνου: 2105697350 (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το πρωί) και 2105903518 (από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ), όπως επίσης και στους αριθμούς τηλεφώνου 6944269359 (Vodafone) και 6971913112 (What's up) και τέλος να παραδώσουν το έντυπο παραγγελίας στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω «Ιερά Οδός» που βρίσκονται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα αριθ. 53 (έναντι Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αιγάλεω).
 
Όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν στο χώρο της δράσης ορισμένες ποσότητες από τα προϊόντα που θα αγοράσουν, για την ενίσχυση της Εθελοντικής Τράπεζας Αλληλεγγύης που διαχειρίζονται οι Εθελοντές Αιγάλεω. Τα προϊόντα αυτά θα διατεθούν από την ομάδα σε τρεις ενορίες της πόλης του Αιγάλεω (Εσταυρωμένου, Αγίου Σπυρίδωνος και Αγίας Τριάδας) για την ενίσχυση των συσσιτίων που σε καθημερινή βάση προσφέρονται από τις Εκκλησίες αυτές σε περισσότερους από τριακόσιους αναξιοπαθούντες πολίτες του Αιγάλεω, καθώς επίσης και στο Χριστοδούλειο ίδρυμα προστασίας παιδιών, που έχει την έδρα του στο Χαϊδάρι και φιλοξενεί περισσότερα από τριάντα κορίτσια, τα οποία αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οικογενειακά προβλήματα.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου