meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


Ζεστό και φιλικό κλίμα, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, χορός τραγούδι και κέφι ως το πρωί, ήταν τα συστατικά της βραδιάς στις 22 Φλεβάρη 2013, όπου επέλεξε η Μορφωτική Εστία Νέων Ιλίου να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και να πραγματοποιήσει παράλληλα και την ετήσια συνεστίαση της.
 
Αθλητές και προπονητές από τα ανδρικά και γυναικεία τμήματα όλων των ηλικιών της ομάδας, σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά και πολλοί φίλοι της ΜΕΝ Ιλίου διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του ΔήμουΙλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, εκπροσωπώντας παράλληλα και το http://meallamatia.blogspot.com, που είναι βασικός χορηγός της ανδρικής ομάδας.

 
 
Ο Αντιδήμαρχος κ. Αυγουλάς στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας για τη μαζική κινητοποίηση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου που έκαναν τα περασμένα Χριστούγενα, ενώ αφιέρωσε το κομμάτι πίτας που έκοψε στα ιδεώδη του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού και της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, όπως αυτά τόνισε ότι πρεσβεύει και η παρουσία του Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Αμπατζή στο Δ.Σ. της ΜΕΝ Ιλίου.
 
Από την άλλη, ο Πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Αρκάς και ο Γραμματέας Δημήτρης Αμπατζής, έκοψαν κομμάτια τιμώντας τους αθλητές της ομάδας αλλά και όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της ΜΕΝ Ιλίου.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου