meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ 'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ' ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΥΦΛΩΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/03/2013 - Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΥΦΛΩΝ

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συνεχίζοντας την δραστηριοποίησή και την πλήρη στήριξή της στους ανθρώπους με αναπηρία και στα προβλήματα που τους απασχολούν, πραγματοποίησε σήμερα, 14/3/2013, συνάντηση με τον πρόεδρο και εκπροσώπους νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών. Στην συνάντηση, εκ μέρους της νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρέστησαν η επικεφαλής Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο υπεύθυνος του τομέα ΑμεΑ Αλέξανδρος Μητροβγαίνης και ο υπεύθυνος του τομέα παιδείας Βασίλης Νάστος.
 
Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους τυφλούς, οι οποίοι θίγονται σε μεγάλο βαθμό από τις μνημονιακές πολιτικές και την αδιαφορία του κράτους. Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Ηλίας Μαργιόλας, μαζί με τον Γραμματέα Επιτροπής Νεολαίας Βαγγέλη Αυγουλά και την Αναπληρώτρια Γραμματέα Σταυρούλα Κουστένη,  εξέθεσαν τις θέσεις και τις προτάσεις τους, οι οποίες μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.
 
Τα οικονομικά ζητήματα που πλήττουν άμεσα τους τυφλούς (περικοπές μισθών κλπ), τα θέματα παροχών, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες των ΚΕΠΑ που ταλαιπωρούν χιλιάδες κόσμου σε ατελείωτους μήνες αναμονής και άλλα σημαντικά θέματα χρήζουν άμεσης επίλυσης, χωρίς αστερίσκους και παραπομπές στο μέλλον.
 
Εμείς, οι νέοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, δηλώνουμε πως βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι οποίες απαιτούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Έχουμε αποδείξει ότι η στήριξή μας δεν μένει μόνο στα λόγια. Είναι έμπρακτη με στοχευμένες δράσεις, ξεκάθαρες προτάσεις, αποφασιστικό λόγο και δυναμισμό, ώστε σε συνεργασία με τους βουλευτές μας να αναδειχθεί το έλλειμμα του κράτους μέσα στο Κοινοβούλιο και να προταθούν λύσεις που θα έχουν προκύψει μετά από συζήτηση με όλα τα  εμπλεκόμενα μέρη. Παλεύοντας με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια σε αυτούς που θέλουν να βυθίσουν τον ελληνικό λαό στη δυστυχία και την εξαθλίωση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία αντάξια των προσδοκιών μας.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου