meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ 'ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ'

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αυτή την Κυριακή 6-8 το απόγευμα στο ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια» και στο www.thisisradio.gr 

Ο νεαρός ιατρός Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Ιατρών, συζητά μαζί σας και σχολιάζει ουσιαστικά, καυστικά και αντικειμενικά την κοινωνική επικαιρότητα και βλέπει τα καθημερινά προβλήματα «Με Άλλα Μάτια».

Παράλληλα, ο Στέλιος απαντά απρόσκοπτα και χωρίς δισταγμό ή κόμπλεξ σε όποια απορία των ακροατών του “Thisisradio” σχετικά με την αναπηρία, με την οποία ο ίδιος ζει από τη γέννηση του.

«Έχοντας γεννηθεί χωρίς να μπορώ να κουνήσω τα χέρια και τα πόδια μου, μου λείπει να μη μπορώ να μεταφέρω ένα χάδι, να μη μπορώ να χαρίσω μια αγκαλιά», λέει χαρακτηριστικά στην ταινία «Με Λένε Στέλιο» η οποία έχει γυριστεί για τη ζωή του, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κασπίρη.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ήταν ο μαθητής που κατήργησε στην πράξη και μέσα σ’ένα βράδυ έναν αναχρονιστικό, προπολεμικό νόμο της Ελλάδας, όταν ως αριστούχος παρέλασε σημαιοφόρος μεταφέροντας τη σημαία στο αναπηρικό του αμαξίδιο, στέλνοντας σαφές και αδιαπραγμάτευτο το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου, 6-8 το απόγευμα συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr και δείτε την ουσιαστική πλευρά της ζωής «Με Άλλα Μάτια»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου