meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

CRAZY WHEELS - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Στα πλαίσια του σχεδίου “Crazy Wheels”, πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση» του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, φιλοξένησε από 17 έως 20 Ιανουαρίου 2013, 11 άτομα από την ομάδα Α.Με.Α Sprijin si Dezvoltare της Ρουμανίας.
 
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 9.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα Boccia όπου παρουσιάστηκαν αθλητικές και χορευτικές δραστηριότητες που είχαν προετοιμαστεί από τα μέλη των δύο ομάδων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μαθητές από το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ιλίου καθώς και αθλητές από το Αθλητικό Σωματείο Α.Με.Α Άγιος Χριστόφορος.

Στις τρεις συνολικά μέρες πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και εργαστήρια με τα μέλη των δύο ομάδων και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα που ξεκίνησε και δουλεύτηκε ταυτόχρονα στις 2 χώρες από τον Οκτώβριο του 2012. Σκοπός του προγράμματος ήταν η προσέγγιση των νέων με και χωρίς αναπηρία από τις δύο χώρες μέσα από τον αθλητισμό και ειδικότερα μέσα από την κοινή συμμετοχή σε δραστηριότητες και παιχνίδια με επίκεντρο των δραστηριοτήτων το Boccia.



 

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου