meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΛΙΑΧΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

Στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Ιλιαχτίδα» του Δήμου Ιλίου, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Ιλίου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

            Το Κέντρο που λειτουργεί από το 2008 υπό την αιγίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, έχει εξυπηρετήσει έως σήμερα περισσότερα από 600 και τις οικογένειες τους χωρίς καμία πρόσθετη γι’αυτούς επιβάρυνση, ενώ σ’αυτό έχουν διεξαχθεί περίπου 27.000 ώρες θεραπευτικών συνεδριών!

            Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Ιλιαχτίδα» λειτουργεί υπό την επιστημονική εποπτεία της ΚΣΔΕΟ «Έδρα», γι’αυτό και στη φετινή γιορτή των εξυπηρετούμενων παιδιών παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της οργάνωσης κα Μαρία Κερασόγλου και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Έδρας κ. Αλέξανδρος Οικονόμου.
            Στο Κέντρο παρέχονται δωρεάν προγράμματα λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης παιδιών και οικογενειών.

            Εν όψει των εορτών, τα παιδιά τραγούδησαν τα Κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πήραν πολλά δώρα από τον Άγιο Βασίλη, διασκέδασαν με clown και face painting, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια με τους θεραπευτές τους, ενώ μέχρι το τέλος της γιορτής δεν μπόρεσαν με το γέλιο, τη χαρά, τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους να μην παρασύρουν στον όμορφο κόσμο τους τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο του Ιλίου, καθώς και όλους τους άλλους «μεγάλους» που βρίσκονταν στο χώρο!

            «Κάθε λέξη που μας λέτε ή θέλετε να μας πείτε, είναι προτεραιότητα μας. Και αυτό θέλουμε να διαβεβαιώσουμε και να σας το λένε και οι γονείς σας. Και εσείς να τους λέτε να μας κάνουν συνέχεια κριτική, για να γινόμαστε καλύτεροι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος απευθυνόμενος στα παιδιά κατά τον χαιρετισμό του.

            Όλα τα παιδιά ευχήθηκαν με μια φωνή «Καλά Χριστούγεννα» και ζήτησαν σε όσους ήμασταν εκεί, να σας το μεταφέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου