meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ

Γολγοθάς δίχως τέλος για τον Μπάρκουλη2.11.2012 Οι ταλαιπωρίες δεν έχουν τέλος για τον θρύλο του ελληνικού σινεμά! Ο Ανδρέας Μπάρκουλης παράλληλα με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει και το μόνιμο πρόβλημα της υγείας του, το οποίο αυτή την περίοδο είναι σε έξαρση. Ο ηθοποιός έπαθε κρίση αναπνευστικού και χρειάστηκε επειγόντως μηχανική υποστήριξη.

Πριν από λίγες μέρες ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν μπορούσε να αναπνεύσει φυσιολογικά και όπως γίνεται κάθε φορά που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, έπρεπε να προμηθευτεί τις κατάλληλες μπουκάλες με οξυγόνο. Αυτό όμως προϋποθέτει αρκετά χρήματα και όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο καλός ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Μπροστά στον κίνδυνο να του συμβούν τα χειρότερα, η σύζυγός του και φύλακας-άγγελός του, Μαρία Μπάρκουλη, παρακάλεσε τον άνθρωπο που τους προμηθεύει τις μπουκάλες οξυγόνου να το κάνει και να πληρωθεί στο άμεσο μέλλον, μόλις εξασφαλίσει τα χρήματα.

Στο πλευρό του Ανδρέα Μπάρκουλη βρίσκονται κατά καιρούς κάποιοι άνθρωποι που, πραγματικά, συγκινούνται με τα προβλήματά του και του συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους. Οπως είναι ο Λευτέρης Πανταζής, που έδωσε ένα χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των εξόδων του σχολείου του γιου του, αλλά και ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο οποίος έστειλε τρόφιμα στο σπίτι του με τους ανθρώπους της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου.

«Ο Ανδρέας, λόγω των προβλημάτων της υγείας του, είναι αναγκασμένος να βρίσκεται σε καροτσάκι κι αυτό σημαίνει πως χρειάζεται πάντα δίπλα του έναν άνθρωπο για να εξυπηρετείται. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πληρώνουμε γυναίκα για να τον εξυπηρετεί κι έτσι είμαι εγώ στο πλευρό του, έχοντας παράλληλα και τη φροντίδα του γιου μας που είναι ανήλικο…», εξομολογείται στην «Espresso» η σύζυγός του.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου