meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


1
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, από το ΕΚΠΕΘΕ, στο Δυτικό Τομέα Αθηνών όπου ανήκει ο Δήμος Ιλίου και συγκεκριμένα στο Μητροπολιτικό Φορέα Ανάπλασης και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής «Πάρκο Αντώνη Τρίτση».

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις   2 /07/2012 και λήγει στις 11 /07/2012 από τις 09.00 π.μ έως τις 14.00 μ.μ.  και θα πραγματοποιείται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ (Ε.Κ.Π.Ε.ΘΕ)
Ομήρου 54
Τ.Κ. 10672
 
2
Θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας - Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο - Δυτικός Τομέας
Ανακοινώνεται η προκήρυξη θέσεων από το Δικαιούχο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2004+, για το πρόγραμμα: «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα», στον Δυτικό περιφερειακό τομέα Αττικής : (7 άτομα). Επισυνάπτεται η αναλυτική ανακοίνωση της προκήρυξης.
 
Το αντικείμενο του προγράμματος είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
 
Συμπράττων φορέας για όλες τις θέσεις του προγράμματος είναι η Περιφέρεια Αττικής.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Στα γραφεία της Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο από 2/7/2012 έως τις 11/7/2012 ώρες 11:00 – 15:00 καθώς και ταχυδρομικά με αποδεικτικό τη σφραγίδα ταχυδρομείου. (πληροφορίες εντός της προκήρυξης)
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
 
πηγή: www.ilion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου