meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς βραβεύει φοιτήτρια

Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης, ο Σύλλογος Τριτέκνων νομού Ηρακλείου βράβευσε τους μαθητές που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο οποίος έδωσε την ευχή του στους 46 νέες και νέους για καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργος Βλαχάκης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δικηγόρος και πρόεδρος νεολαίας τυφλών Βαγγέλης Αυγουλάς που ευχήθηκε στους επιτυχόντες καλές σπουδές δηλώνοντας για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα η πολιτεία να πάρει μέτρα για την στήριξη της πολυμελούς οικογενείας με τρία παιδιά.



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Μανώλης Αχλαδιανάκης, υποδέχθηκε με θερμά λόγια το νεαρό του φίλο Βαγγέλη Αυγουλά και απαρίθμησε τις προσωπικές του παρεμβάσεις σε όλα τα υπουργεία υπέρ των Τριτέκνων, από τη θέση που σήμερα ο κ. Αυγουλάς κατέχει δίπλα στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο κ. Αχλαδιανάκης και το Δ.Σ. του Συλλόγου, ενημέρωσαν επίσης τις τρίτεκνες οικογένειες για διάφορα χρηστικά θέματα της καθημερινότητας, καθώς και για την πορεία του τοπικού οράματος, ενός νέου υπερσύγχρονου κτιρίου για τη στέγαση των καθημερινών αναγκών της τρίτεκνης οικογένειας, το οποίο ανεγείρεται εδώ και καιρό μόνο χάρη στις δωρεές και τις συνδρομές των μελών.

Τη βραδιά συνόδευσε μουσικά το συγκρότημα του Γιώργη Βρέντζου με τους αδερφούς Νταγιαντά και ο χορευτικός όμιλος παιδείας και πολιτισμού Αετογιάννης.



Ο Βαγγέλης Αυγουλάς βραβεύει φοιτήτριαΟ Βαγγέλης Αυγουλάς βραβεύει φοιτήτη

Η ορχήστρα της εκδήλωσηςΤο χορευτικό

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς μιλάει στην εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου