meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2015 έγινε η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Καμαρώστε Μας» στο «Βοτανικός Plus» στην Ιερά Οδό!

Mια ομάδα αξεπέραστων καλλιτεχνών ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος στον Βοτανικό και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν την πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση του φετινού χειμώνα!

Με ηγέτη του σχήματος τον Γιάννη Ζουγανέλη, που αποτελεί πλέον σταθερό χαρτί των παραστάσεων αυτών, αλλά και τους Δημήτρη Μπάση, Σοφία Κουρτίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Σοφία Πριόβολου και Λάκη Παπαδόπουλο, μια εναλλακτική ψυχαγωγική πρόταση ήρθε για να μείνει στα φετινά χειμωνιάτικα βράδια μας.

Μια γλυκιά και ευδιάθετη clown υποδέχεται τον κόσμο από νωρίς, με εμφανή τη διάθεση για πειράγματα και interactive καλωσόρισμα!

Δυσκολεύεσαι επίσης να ξεχωρίσεις το πρώτο με το δεύτερο πρόγραμμα κάθε καλλιτέχνη, αφού όλοι εναλλάσσονται συνεχώς μουσικά στη σκηνή με δικές τους ερμηνείες και ντουέτα, αλλά και παίρνοντας διάφορους ρόλους σε ξεκαρδιστικά σκετσάκια και σε διαδραστικούς διαλόγους με τον κόσμο!




Η σκηνοθεσία, αλλά και η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκουν στο Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ τα κείμενα έχει γράψει ο ίδιος, σε συνεργασία με τον Αντώνη Κρόμπα και τον Αντώνη Ανδρικάκη.

Κοινό και καλλιτέχνες συνεχώς μιλούν και αναζητούν «την έκπληξη της βραδιάς», ενώ όταν η ώρα περάσει λίγο, τα έντεχνα τραγούδια και τα σκετσάκια δίνουν τη θέση τους σε πολύ χορό και λαϊκό τραγούδι ως το ξημέρωμα, με όλους μαζί τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην πίστα!

Στις συγκινητικές στιγμές της πρεμιέρας για το Γιάννη Ζουγανέλη το ντουέτο του με την κόρη του Ελεονόρα να εμφανίζεται στις γιγαντοοθόνες του μαγαζιού, αλλά και η παρουσία της αγαπημένης του συζύγου Ισιδώρας την οποία ευχαρίστησε θερμά για τη συμπαράσταση.

Γλυκιά νοσταλγία και αναμνήσεις κυριεύουν το κοινό, όταν οι μουσικοί με το Γιάννη Ζουγανέλη ξεκινούν να ερμηνεύουν «Το Φλασάκι» και το βλέμμα όλων στραμμένο στον ουρανό, αναζητά τη νοερή παρουσία του αγαπημένου Σάκη Μπουλά…

Δίπλα στο Γιάννη Ζουγανέλη και σε αυτό του το βήμα, ο νεαρός του φίλος Βαγγέλης Αυγουλάς, δικηγόρος και επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών. Οι δυό τους εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, ενώνουν τις ιδέες τους και τις δυνάμεις τους σε κοινές δράσεις κατά του κοινωνικού ρατσισμού και υπέρ των ΑμεΑ και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Μετά τα πολλά πειράγματα που δέχτηκε ο Βαγγέλης Αυγουλάς και τα ανταπέδωσε από το μικρόφωνο του βοτανικού Plus με ευρηματικές ατάκες, ο Γιάννης Ζουγανέλης τον ευχαρίστησε δημόσια για την παρουσία του μιλώντας με πολύ συγκινητικά λόγια για την καθημερινή στάση ζωής του νεαρού δικηγόρου «που θέλει να μετατρέπει το μειονέκτημά του σε προτέρημα και να βλέπει με άλλα μάτια πάντα αισιόδοξα τη ζωή» όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο καλλιτέχνης!

Τέλος, ο κ. Ζουγανέλης αφιέρωσε στο νεαρό του φίλο ένα ζεμπέκικο που ζήτησε από τον κ. Μπάση να του το τραγουδήσει, για να ζήσει με έκπληξη το Βαγγέλη Αυγουλά να το χορεύει!



Και η βραδιά της πρεμιέρας έκλεισε με μια πραγματική έκπληξη! Την αθόρυβη παρουσία του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου επί ώρες ανάμεσα στο κοινό και όχι στα πρώτα τραπέζια, διαδέχτηκε η αποθέωση του στην πίστα όταν παρέα με το Γιάννη Ζουγανέλη ερμήνευσαν τη «Στέλλα»!

Στη δίψα του κοινού για περισσότερο «Βασίλη», ο κ. Παπακωνσταντίνου ερμήνευσε live «Το Τρενάκι», ενώ καληνύχτισε τον κόσμο προτρέποντας τους «να…Κοιμηθούμε Αγκαλιά», με το τελευταίο ρεφρέν φυσικά να χάνεται στα χειροκροτήματα και όλους να αναπολούν στιγμές από παλαιότερες απολαυστικές μουσικές συναντήσεις των Παπακωνσταντίνου Ζουγανέλη Παπαδόπουλου κλπ.


Καμαρώστε μας!

Σε μια συνύπαρξη ροκ και λαϊκού, ένα μουσικό διάλογο του χτες με το σήμερα, ένα πάντρεμα τραγουδιών και σάτιρας. Με τραγούδια-σφραγίδα της προσωπικότητας των καλλιτεχνών από το «Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσα μου», μέχρι το πόσο «Έρωτας είναι ο Γιάννης» και τι γίνεται με τους «Ψίθυρους καρδιάς», αλλά και εντελώς καινούργια ακούσματα. Επί σκηνής επίσης θα δείτε θεατρικά, πλάκες και καζούρες ...

Βιντεοκλίπ θα κινηματογραφείται και θα είναι διαφορετικό σε κάθε παράσταση.

Την 8μελή ορχήστρα διευθύνει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης - ακουστική κιθάρα,
Γιώργος Κατσίκας τύμπανα, Μίμης Ντούτσουλης μπάσο
Χρήστος Περτσινίδης, κιθάρα, Μάκης Τσαγκαλίδης, πιάνο-κιθάρα
Τάσος Αθανασιάς, ακορντεόν, Φίλιππος Βασιλόπουλος, κρουστά,
και ο Γιάννης Σινάνης, στο μπουζούκι.
Σχεδιασμός φωτισμού, Αλέξανδρος Προδρόμου
Υπεύθυνος βιντεοσκόπησης και προβολής, Πάνος Zενίδης.

Βοτανικός Plus Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Ώρα έναρξης: Σάββατο 23.00 & Κυριακή 14.00
Και Παρασκευή μόνο για προγραμματισμένες εκδηλώσεις
Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου)
Τιμές: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)
Για όσους θέλουν να παίξουν την Μπουκάλα! από 120 ευρώ (4 άτομα)
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου