meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ" ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ!


Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ιλίου στη Ραδιοφωνία το μεσημέρι της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2015, αφού πλήθος φίλων της Ελληνικής Παράδοσης προσήλθαν για την καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου.

Πολλά χορευτικά τμήματα όλων των ηλικιών επέδειξαν τις εκπληκτικές χορευτικές τους ικανότητες, ενώ το γλέντι κράτησε πάνω από 5 ώρες με μια μουσική πανδαισία επαγγελματιών της παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής, αποτελούμενη από τους:
Κλαρίνο - Θοδωρής Τασούλας
Κρουστά - Γιάννης Γευγελής
Λαούτο - Κώστας Παπαγρηγορίου
Βιολί - Γιάννης Παυλόπουλος
Τραγούδι & Κανονάκι - Μάνος Κουτσαγγελίδης
Τραγούδι -  Ηλίας Γάκος
Τραγούδι - Παναγιώτης Μαρκοστάμος



Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο φίλος του Συλλόγου και Τ. Αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, συνάντησε και συνεχάρη για πολλοστή φορά για τη δουλειά τους χοροδιδασκάλους και εμπνευστές του Συλλόγου κ. Βασίλη Τσούνη και κα Εύη Ρούντη, ενώ ανακοινώθηκε η συνεργασία του κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια» με την Ελληνική Παράδοση για μια μουσική εκδήλωση – έκπληξη, τη διοργάνωση της οποίας θα συντονίσουν για το Σύλλογο οι δύο δάσκαλοι και από πλευράς του «Με Άλλα Μάτια» ο μουσικός, τραγουδιστής και Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Παναγιώτης Μαρκοστάμος!

Πρόκειται για μια μουσική υπερπαραγωγή πλαισιωμένη με πλούσια χορευτικά για κοινωνικό σκοπό, με κεντρικό της σύνθημα «Η Ελληνική Παράδοση Με Άλλα Μάτια», που αναμένεται να λάβει χώρα εντός του 2015!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου