meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ΠΗΡΑΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΘΕΝΤΩΝ ΕΚ ΝΕΦΡΟΥ


Δίδαγμα για δύναμη ζωής έδωσαν τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας τους το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος κ. Αποστόλης Δημητρακόπουλος ευχαριστώντας παράλληλα και τους χορηγούς της εκδήλωσης, σε μια αίθουσα που γέμισε γρήγορα από κόσμο και αξιοπρέπεια! Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Σβάρνας στο χαιρετισμό του συνόψισε τους αγώνες του συλλόγου σε μια εχθρική οικονομική συγκυρία και υπό δύσκολες κοινωνικές συνθήκες για την προώθηση της ωφελιμότητας της δωρεάς οργάνων και κάλεσε τα μέλη και τις οικογένειες τους να παραμείνουν κοντά στο Σύλλογο και στα δύσκολα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε το Προεδρείο στην παρουσία του νεαρού δικηγόρου Βαγγέλη Αυγουλά Προέδρου του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Φαέθων» και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, ενώ συγκινητική ήταν η αγκαλιά των μελών του Συλλόγου στο Διευθυντή του κέντρου Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» κ. Δρακόπουλο!


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Έλενα Κουντουρά, το μέλος του συλλόγου και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτρης Στρατούλης, η Υφυπουργός Υγείας κα Κατερίνα Παπακώστα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο τρόπον τινά οικοδεσπότης Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και υπ. Βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Ν.Δ. κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας.




Ο κ. Κωνσταντάρας εξομολογήθηκε στους παρευρισκόμενους την προσωπική περιπέτεια υγείας του το περασμένο Καλοκαίρι η οποία είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί και ο ίδιος σε αφαίρεση νεφρού, ενώ εξερχόμενος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων δήλωσε:

"Να είσαι κοντά στους μεταμοσχευμένους εκ νεφρού συνανθρώπους σου που ζουν υγιείς, παράγουν και ονειρεύονται είναι η καλύτερη έμπνευση. Κάποιος χρειαζόταν, κάποιος σκέφτηκε, κάποιος έδωσε, κάποιος πήρε...Το θαύμα της ανθρώπινης συνύπαρξης που δικαιώνει τον δημιουργό".


Ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε πως εφόσον στις 26 Γενάρη το κόμμα του γίνει Κυβέρνηση θα επανέλθει αμέσως η Πρόνοια στο Υπουργείο Υγείας από το Υπουργείο Εργασίας όπου τώρα βρίσκεται.

Ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δε θα πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος προεκλογικά σε υποψηφίους που είναι άσχετοι με τα θέματα των ΑμεΑ, δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν γι’ αυτά όλον αυτόν τον καιρό και προεκλογικά θέλουν να κάνουν την εμφάνιση τους ψαρεύοντας ψήφους. «Ευτυχώς όλοι οι παρευρισκόμενοι πολιτικοί σήμερα εδώ δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου