meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΙΛΙΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ



Το Δημαρχείο Ιλίου επισκέφθηκε το Σάββατο το βράδυ 17 Ιανουαρίου ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτού Β’ Αθηνών κας Ζωής Αποστολοπούλου.

Ο κ. Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον Ευρωβουλευτή του κόμματος κ. Μιλτιάδη Κύρκο και πολλά στελέχη του Ποταμιού, συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους σε μια κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους χωρίς να αποφύγει καμία και χωρίς να φοβηθεί πολιτικά να βρεθεί «με την πλάτη στον τοίχο», ξεκαθαρίζοντας δημόσια τις σαφείς θέσεις του Ποταμιού για τα εθνικά θέματα, την οικονομία, τη μετανάστευση, την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων κ.α.


Τη νεαρή επιτυχημένη δικηγόρο και οικογενειάρχη κα Ζωή Αποστολοπούλου, η οποία ζει και εργάζεται στο Ίλιον με διεθνείς σπουδές και καριέρα, προλόγισε ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία και επικρότησε το ότι η ίδια ξεκινά την πολιτική της πορεία από έναν φορέα εντελώς καινούριο που δεν είχε ως τώρα καμία συμμετοχή στη διαδρομή της Ελλάδας μας ως το χείλος του οικονομικού γκρεμού.


Η κα Ζωή Αποστολοπούλου, χωρίς καμία σημείωση μπροστά της, απάντησε από στήθους σε όλες τις ερωτήσεις του κόσμου καταρρίπτοντας τις κακεντρεχείς φήμες για «αβαντάρισμα» του Ποταμιού από μιντιακά συμφέροντα, εξηγώντας τις θέσεις του κόμματος της για ένα νέο δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα βασισμένο σε εφαρμοσμένες παγκόσμιες καλές πρακτικές, για την κοστολογημένη και ρεαλιστική κυβερνητική πρόταση που έχει καταρτίσει εδώ και καιρό το Ποτάμι μέσω ομάδων εργασίας αξιόλογων επιστημόνων, για το σχέδιο πάταξης της μαύρης εργασίας και καταπολέμησης της ανεργίας, ενώ η ίδια προσωπικά έχει προτάξει να ασχοληθεί εάν εκλεγεί κοινωνικές ομάδες τις οποίες υπηρετεί και μέσα από τη μαχόμενη δικηγορία, όπως τις κακοποιημένες γυναίκες, τις μονογονεικές οικογένειες και τα ΑμεΑ.

Θυμηθείτε την πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η κα Ζωή Αποστολοπούλου υποψήφια στη Β’ Αθηνών με το Ποτάμι στο blog μας
http://meallamatia.blogspot.com/2015/01/blog-post_7.html

«Στο Ποτάμι είμαστε άνθρωποι που έχουμε καταφέρει να κάνουμε αυτό που έχει ανάγκη τόσα χρόνια η χώρα, να συνεννοηθούμε! Έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και κοστολογημένες προτάσεις με σκοπό την ορθή διακυβέρνηση της χώρας, μακρυά από πελατειακές σχέσεις και κομματικούς στρατούς. Ως Τρίτη δύναμη θα κάνουμε τα πάντα για μια ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας και μια Εθνική Ομάδα διαπραγμάτευσης, δηλαδή όλοι οι καλύτεροι από κάθε χώρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη χώρα μας! Δεν ευαγγελιζόμαστε ότι μόνο εμείς έχουμε τους καλύτερους και όλοι οι άλλοι χώροι τίποτα. Οι στιγμές είναι δύσκολες, χρειάζεται συστράτευση, κανείς δεν έχει ένα μαγικό ραβδί να τα αλλάξει όλα από τη μια στιγμή στην άλλη και σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να τη γκρεμίσουμε», ανέφερε στην ομιλία της μεταξύ άλλων η κα Ζωή Αποστολοπούλου.

Μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά τις βασικές θέσεις του Ποταμιού σε βασικά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας, στη συνέντευξη της Ζωής Αποστολοπούλου στο ραδιόφωνο του Α και στο Σπύρο Χαριτάτο πατώντας εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=eT452NO44a8&feature=youtube_gdata 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου