meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αυξημένη η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου


 
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου και η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», την Παρασκευή 11.10.2013 και το Σάββατο 12.10.2013 στο Δημαρχείο Ιλίου, καθώς και το Σάββατο 19/10/2013 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γ. Κακούρης» σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Ο Δήμος Ιλίου προχώρησε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε διοργάνωση τριήμερης εθελοντικής αιμοδοσίας, δεδομένης της αυξημένης προσέλευσης εθελοντών αιμοδοτών για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, η οποία από το 1987 έχει διαθέσει περίπου 3.000 μονάδες αίματος σε συμπολίτες μας, που βρέθηκαν οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους σε μια δύσκολη στιγμή.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία τριήμερη αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου η προσέλευση άγγιξε τα 300 άτομα, συλλέχθηκαν πάνω από 250 μονάδες αίματος, ενώ στις λίστες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου προστέθηκαν πάνω από 110 νέοι εθελοντές αιμοδότες!

Επόμενο ραντεβού για την καθιερωμένη κίνηση ζωής τον Φεβρουάριο του 2014!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου