meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ


Το πρωί της 25ης Ιανουαρίου 2013, γέλια, τραγούδια και αισιοδοξία πλημμύρησαν το Ίλιον, με πηγή το Ειδικό Λύκειο Ιλίου.
 
Οι μαθητές και οι καθηγητές έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αλλά και γέλασαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, χάρη στην παρουσία του ηθοποιού Γιάννη Παπαθανάση (χωρίς τη φουκαριάρα τη μάνα του!) και της σοπράνο κας Άννας Τσουκαλά.
 
Τα παιδιά έπαιξαν παντομίμα, μπήκαν στο ρυθμό των τραγουδιών της κας Τσουκαλά, φωτογραφήθηκαν με τον κύριο Παπαθανάση και τον απόλαυσαν να μιμείται για αυτούς, γνωστούς τηλεοπτικούς ήρωες και να επαναλαμβάνει αγαπημένες διαφημιστικές ατάκες για το κοινό.


 
Την εκδήλωση συντόνισαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Λυκείου, καθώς και ο Διευθυντής του σχολείου κος Ιωάννης Κωνσταντάκης, ενώ παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιλίου κος Νίκος Ζενέτος, ο Διοικητής του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων κ. Γιάννης Νιαβής, αντιπροσωπεία της ΕΡΤ και του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων υπό τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου και μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κος Βαγγέλης Αυγουλάς.
 
Το Ειδικό Λύκειο Ιλίου έχει διαχρονικά την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, ενώ πρόσφατα εντάχθηκε και στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και του ΟΣΚ "Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο'', ώστε παρά την κρίση και τις περικοπές δαπανών της πολιτείας, να μην πληγεί η ποιότητα της εκπαίδευσης και των δραστηριοτήτων που προσφέρει στους μαθητές με αναπηρία.
 
Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Κωνσταντάκης, στην ομιλία του στάθηκε μεταξύ άλλων στη μαχητικότητα και τις λύσεις που έχει δώσει ο κ. Αυγουλάς, ως Αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος στο σχολικό συμβούλιο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και στις ευεργετικές διευκολύνσεις του Διοικητή του Ε.Ι.Α., με την παραχώρηση χώρων και εγκαταστάσεων του ιδρύματος προς όφελοςτων αναπήρων μαθητών του σχολείου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου