meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ






            Πρωί Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου γέμισε κούτες με επιτραπέζια παιχνίδια, σχολικές τσάντες γεμάτες σχέδια, μπογιές, πολύχρωμα τετράδια, λούτρινα κουκλάκια και πολλά σχολικά είδη!

            Ένα κύμα αλληλεγγύης από την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Δυτικής Αττικής και την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης, που θα αγκαλιάσει δεκάδες μικρά παιδιά και θα γεμίσει χαρά πολλά σπίτια σε όλη τη Δυτική Αθήνα με αφετηρία το Δήμο Ιλίου.
            Στο κάλεσμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων ανταποκρίθηκε πολύς κόσμος, με πρώτα τα Λυκόπουλα να δίνουν το «Καλό Παράδειγμα», παράδειγμα φωτεινής ψυχής και ελπίδας, μήνυμα των παιδιών για ένα καλύτερο Αύριο μακρυά από το «Εγώ» και πιο κοντά στο «Εμείς»!

            Υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου υπό τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Βαγγέλη Αυγουλά υποδέχτηκαν την αντιπροσωπία των προσκόπων και παρέλαβαν τα δωριζόμενα είδη, γεμίζοντας τους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
            Ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη της κοινότητας των προσκόπων, εκ μέρους όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, αλλά και των περίπου 200 οικογενειών που ενισχύονται κάθε μήνα με τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, αλλά και των περίπου 800 μαθητών όλων των τάξεων που παίρνουν αυτές τις μέρες πλήρες πακέτο σχολικών ειδών από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού εξυπηρετώντας άπορα παιδιά απ’όλη τη Δυτική Αθήνα.

            Την παράσταση πάντως έκλεψαν Λυκόπουλα που δώρισαν στον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Αυγουλά ένα…Δεινόσαυρο και ο Αντιδήμαρχος αμέσως ξαναθυμήθηκε πως μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν κι αυτός παιδί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου