meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ

Ευχέλαιο στο κέντρο αποκατάστασης αναπήρων Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Σεβασμιότατο Αθηναγόρα


Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας, πραγματοποίησε ευχέλαιο στο ιστορικό Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων, νυν ΕΚΑ, στο Ίλιον, υπέρ των ανθρώπων που χρίζουν αποκατάστασης, των συγγενών τους  και του προσωπικού.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη πλαισίωσαν πολλοί ιερείς από διάφορους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ στην επίσκεψη του στο Κέντρο τον συνόδευσε και ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου και τ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής της πόλης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας μύρωσε ο ίδιος τους παρευρισκομένους ενώ συνοδευόμενος από νοσηλευτές, από τον κ. Αυγουλά και από ιερείς, επισκέφθηκε και ευλόγησε και τους κλινήρεις που το επιθυμούσαν στους θαλάμους, ανταλλάσσοντας με όλους ευχές για Καλό Πάσχα, οικογενειακή Υγεία και Γρήγορη αποκατάσταση.

Ευχέλαιο

«Για άλλη μια φορά είμαστε παρόντες δίπλα σε ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα ζωής. Παρόντες και στο κάλεσμα ψυχής του Δεσπότη μας!

Η σεμνότητα, η ταπεινότητα, η δύναμη, η πραότητα και η αλληλεγγύη όπως έμψυχα τις εκφράζει ο Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, είναι ένας φωτεινός συνδυασμός και απαραίτητο συστατικό στο παράδειγμα ζωής το οποίο έχω και εγώ ανάγκη να ακολουθώ για τη συνέχεια της δικής μου διαδρομής και είναι τιμή μου η αγάπη του που την εισπράττω εδώ και χρόνια», δήλωσε ο κ. Αυγουλάς εξερχόμενος από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης.

Ήταν εμφανής η ψυχική ανάταση των εξυπηρετούμενων και των συγγενών τους μετά την επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και την ενθάρρυνση που τους έδινε συζητώντας μαζί τους και παραπέμποντας στις παραβολές και στον Λόγο του Θεού για κάθε τους ανησυχία.

Παράλληλα, σε προσωπικό, εξυπηρετούμενους και οικότροφους του Κέντρου, διανεμήθηκαν πάνω από 150 λαμπάδες, πασχαλινά τσουρέκια και εικόνες της Αναστάσεως, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με την κα Ευαγγελία Δώρα Μητρόπολης για το Πάσχα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου