meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο MUSIC DREAM FESTIVAL ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ!


Στο φουλ οι μηχανές για την τελική ευθεία του 2ου Music Dream Festival που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου στο Θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον!

Μέρα νύχτα γίνονται πλέον οι πρόβες της Ορχήστρας Των Ονείρων και της 20μελούς Παιδικής Χοροδίας για τη μεγάλη μουσική συναυλία με ελεύθερη είσοδο, αφιέρωμα στο Σωκράτη Μάλαμα, με τη συμμετοχή επιπλέον του Μπάμπη Στόκα, της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των Θαλασσινών Ταξιδευτών.



Ο μαέστρος της ορχήστρας και διοργανωτής κ. Γιάννης Γαβράς, μετατρέπει το ζήλο και τον ενθουσιασμό των μαθητών του σε μουσική πανδαισία, αγκαλιά στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», υπέρ του οποίου γίνεται φέτος η διοργάνωση.

Σε οργανωτικό πυρετό για τις τελικές λεπτομέρειες και ο συνδιοργανωτής Βαγγέλης Αυγουλάς εκ μέρους του κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια», κάνοντας και ο ίδιος απολαυστικά μουσικά διαλείμματα παρακολουθώντας τις πρόβες στο Μουσικό Εργαστήρι!


Στις 9 Ιουλίου παράλληλα με τη μεγάλη μουσική συναυλία, επιστημονικά στελέχη του Συλλόγου «Ελπίδας» θα ενημερώσουν για τις θετικές εξελίξεις στη θεραπεία του παιδικού καρκίνου, ενώ Θα πραγματοποιηθεί και Ενημέρωση - κάλεσμα σε  νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών από το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» με την παρουσία εξειδικευμένης κινητής μονάδας, καθώς και επιτόπου εγγραφή στο μητρώο των εθελοντών δοτών μυελού των οστών για όσους το επιθυμούν.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κ. Λάμπρος Κωνσταντάρας.


Μουσική έκπληξη η συμμετοχή σε δύο τραγούδια του 10χρονου Γιάννη Πολονύφη, ο οποίος κυριεύει τις νότες διαβάζοντάς τες με τα μάτια της ψυχής του.


Χορηγοί σε αυτήν την προσπάθεια είναι το βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟS», το «Zougla.gr», το «ogdoo.gr», το «mega channel», η «Εταιρεία Τηλεφωνίας Forthnet», τα «φροντιστήρια Νέο» στα Δυτικά Προάστια, η εταιρεία Motoroil, η εκτυπωτική εταιρεία «Printa», το φωτογραφείο «Νίκας» στο Ίλιον, η εταιρεία «Nova Απολυμαντική» και το «Margarita’s Lounge Café-Bar» στο Ίλιον.

Ώρα Έναρξης 19:30

Δείτε το διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ της εκδήλωσης εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=6mudgvFdDog&feature=youtu.be



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου