meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ
Στη δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου που έγινε το πρωί της Τετάρτης 25 Μαρτίου 2015 στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρέστη ο Βαγγέλης Αυγουλάς, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η Δοξολογία τελέστηκε υπό τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, η Πρόεδρος της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Πρόεδρος των ΑNΕΛ και Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμένος και άλλα μέλη της Κυβέρνησης, πλήθος εκπροσώπων της στρατιωτικής ηγεσίας και ξένων διπλωματικών αποστολών και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, με τη διαρκή βροχή από το πρωί να μην καταφέρνει τελικά να ακυρώσει τα σχέδια εκατοντάδων πολιτών που συνέρευσαν στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσουν την τελετή χωρίς κάγκελα και αχρείαστα μέτρα ασφαλείας.


Ο κ. Αυγουλάς με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ζήτησε και έλαβε την ευχή του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου