meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΛΑΜΠΡΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 25ου ATHENS EUROLYMP WEEK 2015




Το απόγευμα της Πέμπτης 19 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 25ου Athens Eurolymp Week 2015 στις εγκαταστάσεις της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας, ενός κορυφαίου διεθνούς ιστιοπλοϊκού γεγονότος που ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Μαρτίου και διήρκησε έξι ημέρες, παράλληλα με τη διεξαγωγή και των αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρει και το onsports.gr, εντυπωσιακή ήταν η τελετή λήξης του 25ου Eurolymp Ιστιοπλοΐας, οι αγώνες του οποίου ολοκληρώθηκαν στο Σαρωνικό κόλπο με τη συμμετοχή 500 ιστιοπλόων από 11 χώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ.  Ιούλιος Συναδινός, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, η γενική γραμματέας του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη, ο υπεύθυνος ολυμπιακής προετοιμασίας της ΕΟΕ Γιάννης Βασιλειάδης, ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας κα Πάσχου, ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Καλλιθέας κ. Κώστας Ευσταθίου, πρόεδροι και παράγοντες ομίλων, σύσσωμο το ΔΣ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και πλήθος κόσμου.


Οι προσκεκλημένοι και άλλοι επίσημοι απένειμαν στους νικητές μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με την ελπίδα και την ευχή να θριαμβεύσουν ξανά οι Έλληνες ιστιοπλόοι που χωρίς ίχνος υπερβολής κατέκτησαν τα μετάλλια σε όλες τις ολυμπιακές και διεθνείς κατηγορίες εκτός από το χάλκινο στα ΦΙΝΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου