meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΩΝ ONIRAMA ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ



Βίντεο κλιπ των ONIRAMA στη νοηματική γλώσσα

Μέσα από ένα πρωτοποριακό και συγκινητικό video οι ONIRAMA μας περνούν τα συναισθήματα τους με ένα διαφορετικό τρόπο. Η νοηματική γλώσσα είναι ένα μέσο επικοινωνίας, πέρα από το λόγο! Η εικόνα αποτελεί μια ακόμα γλώσσα επικοινωνίας.

Δε χρειάζονται λέξεις για να φανερώσεις τα συναισθήματα σου. Μέσα από ένα πρωτοποριακό και συγκινητικό video οι ONIRAMA μας περνούν τα συναισθήματα τους με ένα διαφορετικό τρόπο. Η νοηματική γλώσσα είναι ένα μέσο επικοινωνίας, πέρα από το λόγο! Η εικόνα αποτελεί μια ακόμα γλώσσα επικοινωνίας.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου βίντεο αποτέλεσε μια σπάνια εμπειρία για τους ONIRAMA και όλους όσους συμμετείχαν, έζησαν και γέμισαν με ποικίλα και έντονα συναισθήματα σαν εκείνα τα οποία πλημμυρίζουν το τραγούδι των ONIRAMA, με τίτλο #Metaxi.

Μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο οι πρωταγωνιστές αποτυπώνουν την άγνωστη και πλούσια νοηματική γλώσσα & κατ’ επέκταση κουλτούρα. Κάποιες φορές η σιωπή είναι πιο ηχηρή!

Μία εικόνα χίλιες λέξεις…
https://www.youtube.com/watch?v=wDer4HT9ABA

Credits:

Στη δημιουργία της έκδοσης του τραγουδιού με τίτλο #Metaxi στην ελληνική νοηματική γλώσσα (ΕΝΓ) συνέβαλε το κέντρο διδασκαλίας ΕΝΓ και υποστηρικτικής παρέμβασης «Πολυχώρος Κιβωτός».
Απόδοση στίχων στους Ευγενεία και Νίκο Γαλάνη.
Διερμηνεία μουσικής και ρυθμού Φωτεινή Σκαφίδα.
Ερμηνεία στην ΕΝΓ Γιώργος Φωτάκης, Ευγενεία Γαλάνη, Νίκος Γαλάνης και Φωτεινή Σκαφίδα.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Συλβέστρος
Διεύθ. Φωτογραφίας: Δημήτρης Διακουμόπουλος

Πηγή: http://www.mad.tv/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου